![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ideea e simpla: din perspectiva stiintifica, a teoriei falsifiabile, nici unul nu are dreptate.
Insa ambii pretind ca stiinta e de partea lor. Stiinta de fapt nu e de nici o parte, adevarul gol golut este ca nici unul nu are cum sa probeze modul in care a aparut efectiv lumea, doar daca nu se inventeaza cumva masina timpului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.07.2016 at 03:55:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam paradoxal dar asta e realitatea :) E ca in povestea cu magarul si judecata inteleptului Solomon. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca pot fi privite ca indicii ale unei realitati transcendente. Problema este ca ateul nu intelege ca si (ne)credinta lui, este cel mult la fel de consistenta ca si credinta crestinului. Eu nu am nimic cu oamenii care cred in materialism. Eu am ceva cu oamenii care cred in materialism dar ii acuza pe ceilalti ca cred in lucruri pe care nu le pot demonstra sau ca sunt ignoranti. In ziua de astazi nu poti sa-ti mentii credinta in materialism fara a crede in lucruri pe care nu le poti demonstra sau fara a fi ignorant.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dovada in sine pentru ce ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că nu ai fost de față la Facerea ei este o scuză și o minciună ca să crezi că nu ai putea știi, dar poți să știi căci a atunci a fost de față Dumnezeu, Tatăl nostru Ceresc, care suflînd Duh din Duhul Său peste primii oameni făcuți din pămînt cu mîna Lui ca ei să prindă viață și apoi suflînd Domnul Iisus peste Apostoli ca să meargă și să mărturisească în toată lumea nu a ascuns nimic de nimeni deci ai și tu acces la a știi cum a apărut lumea... dacă chiar vrei să știi. ''Căutați și veți afla, bateți și vi se va deschide, pentru că oricine caută găsește și oricine bate i se va deschide.'' Lumea a apărut la început prin Cuvînt... iar apoi, după căderea primilor oameni, păcatul întrat în lume s-a tot înmulțit. Last edited by Trimisul; 25.07.2016 at 18:58:09. |
|