Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2016, 12:56:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Sunt de aproape 10 ani pe acest site și pe acest forum și cred că mi-am cîștigat dreptul la un răspuns cinstit din partea adminului și a celorlalți colegi. Deci vă rog să-mi dați un răspuns la întrebare nu prin o nouă bannare pe nedrept!.. sau prin tot felul de atacuri la persoană sau la credința mea.

Deci: Am dreptul la replică și la a-mi susține și apăra dreapta credință ortodoxă pe un forum ortodox?
Raspunsul cinstit este ca n-ai ce sa cauti aici.
S-au sarutat toti de prostiile pe care le scrii.
Ce, secta pucioasa nu-si poate face un forum, sau a incercat si mai mult de 5 membri (proprii) nu s-au adunat?

Du-te in pace cu Verjinica ta, cea mai mare decat Apostolii, dupa mintea ta, ce ne tot plictisesti cu genul asta de "ortodoxie"?

Incearca eventual la BOSV, si aia sunt tot la fel de "ortodocsi" ca si tine, v-ati intelege de minune. Sau nu?

Last edited by AlinB; 27.07.2016 at 12:59:46.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 12:58:56
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit Eu sunt Trimisul.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Raspunsul cinstit este ca n-ai ce sa cauti aici.
S-au sarutat toti de prostiile pe care le scrii.
Ce, secta pucioasa nu-si poate face un forum, sau a incercat si mai mult de 5 membri (proprii) nu s-au adunat?
Eu sunt mirean din BOR! Cine ești tu să mă excluzi? În ce cred eu, în BOR și în NIP nu e sectă!

De ce nu pleci tu acolo unde poți să ai parte de un forum extremist, exclusivist și intolerant? Eu am ales să postez aici unde îmi place mie.

Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 13:01:20.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 12:59:57
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
Domnilor colegi și domnule admin,
Am dreptul la replică și la a-mi susține și apăra dreapta credință ortodoxă pe un forum ortodox?

Dacă nu am atunci vă rog să publicați pe site în clar ca să știe toată lumea că aici se cenzurează subiectele ca înainte de '89 și se bannează pe nedrept și se exclud intelectualii ca prin anii '50.
Da, se poate să aperi credința ta.

Îl rog pe admin, să te lase aici, nebanat, cu o singură condiție: să vorbești numai cu mine !

La nimeni altcineva să nu mai răspunzi, decât numai mie. Dar întâi, umple-te de iubire, și hai să vorbim !

Vrei așa ?

Să nu mai răspunzi nimănui nimic, decât numai mie. Eu îți răspund ție și tu mie, vrei așa?

Răspunde-mi te rog:

1. Mă iubești ?
2. Ai citit ce ți-am scris?
3. Am mințit în ceva în ce ți-am scris?
4. Vrei să urmezi ce ți-am scris? Dacă vei urma, te vei pune pe calea mântuitoare, dacă nu, nu.
5. Răspunde-mi cu "quote", la tot ce ți-am scris până acum.

Dacă mă iubești, înseamnă că trebuie să ai răbdare multă cu mine, cum au și cei ce iubesc pe Domnul, unii cu alții...

Dovedește iubirea ta, și vino să vorbim.

Citat:
Dar ia spune, o persoana cu dosar la psihiatrie, se cade sa ajunga sau nu preot?
Da, desigur, frățiorul meu drag.
Fiindcă numai Hristos, din preotul episcopul, diaconul lui Hristos, și alții mireni sau monahi, dacă au pe Hristos în ei, îl poate vindeca de bolile lui, sufletești și trupești.
Dar mai sigur, episcopii, preoții și diaconii lui Hristos, care au pe Hristos în ei.

Că minunat ne spune și Pavel: "numai trăiesc eu, ci Hristos trăiește întru Mine".
Hristos care trăiește în preotul lui Hristos, prin har, se face vas al Domnului și Domnul vindecă prin el.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 13:02:56.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 13:01:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Nu ati putea sa deschideti un topic in sectiunea Secte si Culte ? Poate rezista mai mult acolo. :)
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 13:02:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul

Îl rog pe admin, să te lase aici, nebanat, cu o singură condiție: să vorbești numai cu mine !

La nimeni altcineva să nu mai răspunzi, decât numai mie. Dar întâi, umple-te de iubire, și hai să vorbim !

Vrei așa ?

Să nu mai răspunzi nimănui nimic, decât numai mie. Eu îți răspund ție și tu mie, vrei așa?
Vorba liu iuliu, luati-va voi doi o camera unde sa vorbiti si nu ne mai plictisiti pe astialalti.

Ce, nu exista email, messenger, skype, etc?

Faceti urgent schimb de adrese si contrati-va in privat cu ortodoxiile voastre originale.

Citat:
Fiindcă numai Hristos, din preotul episcopul, diaconul lui Hristos, și alții mireni sau monahi, dacă au pe Hristos în ei, îl poate vindeca de bolile lui, sufletești și trupești.
Dar mai sigur, episcopii, preoții și diaconii lui Hristos, care au pe Hristos în ei.

Că minunat ne spune și Pavel: "numai trăiesc eu, ci Hristos trăiește întru Mine".
Hristos care trăiește în preotul lui Hristos, prin har, se face vas al Domnului și Domnul vindecă prin el.
Canoanele cred ca zic altceva.

Banuiesc ca dupa aceeasi logica si un demonizat ar putea fi randuit preot, ca doar "Hristos il poate vindeca".
Vechi 27.07.2016, 13:05:24
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Domnilor colegi și domnule admin,
Am dreptul la replică și la a-mi susține și apăra dreapta credință ortodoxă pe un forum ortodox?
Nu știu dacă și ce ți-a răspuns adminul, însă eu cred că tocmai cu ceea ce înțelegem prin dreapta credință (dacă adaugi și „ortodoxă” e pleonasm) e problema. Tu ții foarte mult la niște particularități ale credinței tale, care o diferențiază de ceea ce propovăduiește Biserica - știi bine care sunt acelea și nu vreau să le menționez.
M-aș fi bucurat să dezvolți mai mult aspecte pe care și Biserica le consideră importante și pe care le împărtășești și tu. Ai mai făcut-o, pe ici pe colo. Numai că mi-ai făcut impresia că nu poți ține multă vreme căruța pe drum drept; ai cai nărăvași, care te duc repede pe arătură. Și ceea ce este mai rău e că, atunci când vreun binevoitor vrea să ți-i aducă pe drumul drept, tu preferi să te încrezi în caii tăi.
Vechi 27.07.2016, 13:05:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu ati putea sa deschideti un topic in sectiunea Secte si Culte ? Poate rezista mai mult acolo. :)
Nu cred, in buna traditie care o au, vsovi cel putin, o sa se rahateasca intelectual pe toate subiectele care le prinde.
Cu trambita udrea si dumnzeul lui aterizat in lanul de porumb, sf. Ap. Luca transformat in paparazzi, luna semisferica "din cartile sfinte", sfanta Verjinica mai mare ca Sf. Apostolii si Maica Domnului si restul "ortodoxiei" lui.

Last edited by AlinB; 27.07.2016 at 13:12:25.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 13:06:01
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
Vorba liu iuliu, luati-va voi doi o camera unde sa vorbiti si nu ne mai plictisiti pe astialalti.
Ce, nu exista email, messenger, skype, etc?
Faceti urgent schimb de adrese si contrati-va in privat cu ortodoxiile voastre originale.
Canoanele cred ca zic altceva.
Banuiesc ca dupa aceeasi logica si un demonizat ar putea fi randuit preot, ca doar "Hristos il poate vindeca".
Nu, nu, nu, există email și din-alea, dar există și forum.
Dacă nu îți place pe forum, dute la rugăciune. Ești mai câștigat.
Dar poate stai și pe forum și te și rogi, în același timp.

Te doare pe tine fix în cot, de suferința altora... pe-un ochi îți intră și pe altu-ți iese, ce citești aici...

Mulțumesc dragostei tale, pune aicea' un canon, două, din acelea cu care îți biciuiești dragostea...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 13:09:12.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 13:08:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu, există forum.
Dacă nu îți place pe forum, dute la rugăciune. Ești mai câștigat.
Dar poate stai și pe forum și te și rogi, în același timp.

Mulțumesc dragostei tale, pune aicea' un canon, două, din acelea cu care îți biciuiești dragostea...
Pai da, chelul trebuie sa se dea in spectacol cu tichia de margaritar, fara spectatori cu care sa creada ca este admirat, se plictiseste si pleaca acasa.

Deci pana la urma si demonizatul poate fi canonisit preot?
Vechi 27.07.2016, 13:08:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit Eu sunt Trimisul.

Citat:

Vrei așa ?

Răspunde-mi te rog:

1. Mă iubești ?
2. Ai citit ce ți-am scris?
3. Am mințit în ceva în ce ți-am scris?
4. Vrei să urmezi ce ți-am scris? Dacă vei urma, te vei pune pe calea mântuitoare, dacă nu, nu.
5. Răspunde-mi cu "quote", la tot ce ți-am scris până acum.

Dacă mă iubești, înseamnă că trebuie să ai răbdare multă cu mine, cum au și cei ce iubesc pe Domnul, unii cu alții...

Dovedește iubirea ta, și vino să vorbim.

Condiția ta e absurdă.

Uite putem dialoga cu drag pe acest fir de discuție.

Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 13:10:45.
Reply With Quote
Răspunde