![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Tu nu te spovedești... Încă, sper.... Nu ai duhovnic, sper să ai. Doar prin duhovnic, vine iertarea de la Dumnezeu. Fiindcă Domnul vrea comuniune, nu egoism. Domnul nu-i iartă pe niciunul care vor iertare fără să fie mădulare ale Bisericii Sale, prin Apostolii Săi, episcopii, preoții și diaconii. Dar să știi că nu-i necaz mare. Te iartă Domnul. Spontan. Tu numai să vrei să fi iertat. Să-ți asumi și recunoști greșeala și să vrei să revii în Biserică. Nu-i mare lucru. Să iubești cu adevărat, să te smerești cu adevărat, să asculți. Dar să vrei. Și te vei vindeca. Nu, nu, nu. Aici o iei pe arătură. Numele Său cel nou, îl va spune după Înviere și după Judecată. Așa spune la Apocalipsă. Biblia nu minte. Să avem grijă să nu mințim nici noi. Citat:
Citat:
Și acelea le vede cu un scop, ca mângâiere, întărire în credință, în dragoste, ajutor pentru biruirea ispitelor și demonilor. Și nu neaparat chiar așa fixe, se mai schimbă câte una alta. Pavel l-a văzut doar pe Domnul, pe drumul Damascului, fără îngeri Sau un om îndumnezeit, cum a fost Carp, când a văzut lucrurile minunate, de care el însuși mărturisește în Biblie. Și până la urmă, nu avem nevoie cu adevărat să vedem acele lucruri. "Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut". Poți să ajungi la Curățire și Luminare și fără să vezi acele lucruri minunate. Prin Dragoste, Smerenie, Ascultare, Dicernământ și toată virtutea. Citat:
Citat:
Copăcel, lasă-l te rog, să-mi răspundă la acele postări ale mele, nu-l mai instiga. Am nevoie să-mi răspundă. Am nevoie de el. Apoi poți să-i răspunzi. Umple-te de dragoste.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 17:07:00. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 15:53:11 |
| Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 16:00:47 |
| BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 07:07:57 |
|
|