![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci continui să susții că Sfântul Duh intră în măgari ? Dumnezeu să te ierte, atât pentru ereziile pe cale le-ai scris, cât mai ales pentru încăpățânarea ta și pentru că, mânat de drăcească mândrie, refuzi să recunoști că ai greșit......
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 27.07.2016 at 22:03:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Ii tot da cu "ereziile Apusului" si sustine sus si tare ca Duhul Sfant intra in magari. asa cum dracii inttra in porci.
Ce mai, ortodox "adevarat", om care nu degeaba a facut doua faculati de teologie. Chipurile.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.07.2016 at 22:07:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, când nu omitem, ci includem omniprezența, Duhul Sfânt se manifestă în oameni, animale și obiecte. Nimic drăcesc, folosesc sau înmulțesc, ci mă silesc spre Dumnezeiesc. Iartă-mă. Da, așa este, cu mila Domnului. Ai mărturisit Adevărul, deși întrun mod neobișnuit... :) cu pleonasme și zeflemea, dar intenție bună... tipic ție...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 22:14:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce incearca igorete si nu reuseste intr-un mod coerent, este sa vrea sa spuna ca Ha-Shem (sau un Meggid al Sau) a vorbit prin magarita lui Balaam. Cred ca cu asta vrea sa argumenteze. Ceea este departe de a spune ca Ruach a intrat in animalul acela, care era si un animal necurat. Doamne iarta-ma, la ce teologumene, porti catre blasfemii, ajung unii!
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Deci se pare ca mitomania face parte si ea din tablou.
Partea schizofrenica o mai inteleg, traume, socuri, etc. dar cea mitomana cam greu... Un reflex de aparare? Sa mai fi ramas atat de putin din respectul de sine incat trebuie salvat cu orice pret, chiar si cand esti intr-o greseala mai mult decat evidenta?
|
|||
|
|||
![]()
Omul predica doar ce i s-a dat, nu baga de la el nimic in plus. :)
Daca ar fi existat pe timpul primilor crestini, nu mai aveam astazi sfinti mucenici. Ar fi murit toti de plictiseala. |
|
|||
|
|||
![]()
I s-a dat de cine?
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu specifica dar e rezonabil sa credem ca-l plagiaza un pic pe Sf. Apostol Pavel. I-a placut chestia asta cu v-am dat si voua ce am primit. Suna intr-un fel asa. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Va dau si voua porcilor din margaritarele pe care le-am primit si care imi prisosesc pentru ca nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine. Iertati-ma si rugati-va pentru mine pacatosul.
![]() |
|