Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2016, 21:59:48
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
aici, despre har și Duhul Sfânt, nu am greșit.
Deci continui să susții că Sfântul Duh intră în măgari ? Dumnezeu să te ierte, atât pentru ereziile pe cale le-ai scris, cât mai ales pentru încăpățânarea ta și pentru că, mânat de drăcească mândrie, refuzi să recunoști că ai greșit......
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 27.07.2016 at 22:03:57.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 22:04:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ii tot da cu "ereziile Apusului" si sustine sus si tare ca Duhul Sfant intra in magari. asa cum dracii inttra in porci.

Ce mai, ortodox "adevarat", om care nu degeaba a facut doua faculati de teologie. Chipurile.

Last edited by AlinB; 27.07.2016 at 22:07:14.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 22:07:02
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Deci continui să susții că Sfântul Duh intră în măgari ? Dumnezeu să te ierte, atât pentru ereziile pe cale le-ai scris, cât mai ales pentru încăpățânarea ta și pentru că, mânat de drăcească mândrie, refuzi să recunoști că ai greșit......
Da, când omitem omniprezența, Duhul Sfânt intră în oameni, animale și obiecte.

Da, când nu omitem, ci includem omniprezența, Duhul Sfânt se manifestă în oameni, animale și obiecte.

Nimic drăcesc, folosesc sau înmulțesc, ci mă silesc spre Dumnezeiesc. Iartă-mă.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ii tot da cu "ereziile Apusului" si sustine sus si tare ca Duhul Sfant intra in magari, asa cum dracii intra in porci.

Ce mai, ortodox "adevarat", om care nu degeaba a facut doua faculati de teologie. Chipurile.
Da, așa este, cu mila Domnului. Ai mărturisit Adevărul, deși întrun mod neobișnuit... :) cu pleonasme și zeflemea, dar intenție bună... tipic ție...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 22:14:11.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 22:33:05
Romowe
Guest

Implicit

Ce incearca igorete si nu reuseste intr-un mod coerent, este sa vrea sa spuna ca Ha-Shem (sau un Meggid al Sau) a vorbit prin magarita lui Balaam. Cred ca cu asta vrea sa argumenteze. Ceea este departe de a spune ca Ruach a intrat in animalul acela, care era si un animal necurat. Doamne iarta-ma, la ce teologumene, porti catre blasfemii, ajung unii!
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 23:06:11
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
O fi pentru tine... În special după ce ți s-a demonstrat că susții erezii.

Pentru restul oamenilor de pe forum, e evident că ai dat-o întoarsă și încerci să faci jocuri de cuvinte, neavând curajul să recunoști că ai greșit.

"ĂĂĂ, da, am scris că era verde, dar pentru mine verde este sinonim cu roz"...

"Ăăăă, da, am scris că merge, dar pentru mine merge este sinonim cu zugrăvește"...
Și așa mai departe.

Cât de greu o fi pentru un creștin adevărat să recunoască că a greșit ?!!!!!!
Asta nu-i nimic, ia uite aici comoara :

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
“Today’s scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. ”
― Nikola Tesla
Citat:
...Tesla spune că știița de azi a substituit matematica cu experimentele, ce să ne așteptăm? Că experimentul lui Michaelson-Morley va avea rezultat prin mai multe încercări de experimentare sau prin matematică? Tesla ne cheamă la matematică...
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Citat:
Nu conteaza, o sa gaseasca un discurs si pentru varianta asta :)
Citat:
Te oprești în detalii și te pierzi.

Da, de acord, poftim, confirm și spun și eu ce spune Tesla:
"Oamenii de știință de azi, au înlocuit experimentele cu matematica și rătăcesc din ecuație în ecuație, construind în cele din urmă o structură care nu are nicio legătură cu realitatea."

Și-acum demontez ce spune Tesla:
"Oamenii de azi au înlocuit matematica cu experimentele și rătăcesc din formulă chimică în formulă chimică, construind în cele din urmă societăți cu structuri care n-au nicio legătură cu realitatea."

Nu vezi că Tesla nu spune nimic?
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 23:12:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Deci se pare ca mitomania face parte si ea din tablou.

Partea schizofrenica o mai inteleg, traume, socuri, etc. dar cea mitomana cam greu...
Un reflex de aparare? Sa mai fi ramas atat de putin din respectul de sine incat trebuie salvat cu orice pret, chiar si cand esti intr-o greseala mai mult decat evidenta?
Vechi 27.07.2016, 23:15:20
Senior Member

Implicit

Omul predica doar ce i s-a dat, nu baga de la el nimic in plus. :)

Daca ar fi existat pe timpul primilor crestini, nu mai aveam astazi sfinti mucenici. Ar fi murit toti de plictiseala.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 23:22:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Omul predica doar ce i s-a dat, nu baga de la el nimic in plus. :)

Daca ar fi existat pe timpul primilor crestini, nu mai aveam astazi sfinti mucenici. Ar fi murit toti de plictiseala.
I s-a dat de cine?
Vechi 27.07.2016, 23:24:35
Senior Member

Implicit

Citat:
I s-a dat de cine?
Pai nu specifica dar e rezonabil sa credem ca-l plagiaza un pic pe Sf. Apostol Pavel. I-a placut chestia asta cu v-am dat si voua ce am primit. Suna intr-un fel asa. :)
Reply With Quote
Vechi 27.07.2016, 23:30:45
Senior Member

Implicit

Va dau si voua porcilor din margaritarele pe care le-am primit si care imi prisosesc pentru ca nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine. Iertati-ma si rugati-va pentru mine pacatosul.
Reply With Quote
Răspunde