![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu diferenta de profesii, nu cred ca este o problema! Orice om care practica o meserie este doctor numai la spital, este sofer numai când este la bordul autocamionului, etc!
Acasa si in viata de familie, indiferent ce meserie am aveea fiecare, suntem cu totii oameni, soti, sotii. Intradevar, doi oameni care decid sa se casatoreasca si sa fie impreuna toata viata , trebuie sa aibă si niste pasiuni comune (anumite activitati pe care le fac cu placere in timpul liber amandoi- activitati sportive, culturale, filme, piese de teatru, muzica, etc) si subiecte comune de discutii. Dar cultura generala a unui om nu are legatura cu meseria pe care o practica acel om, si nici cu pregatirea scolara (sunt oameni care de exemplul termina o scoala profesionala sau un liceu industrial si au o cultura generala solida si ai ce discuta cu ei, si sunt si oameni care au facute cate doua-3 facultati si sunt tufe de Venetia si te sperii când deschid gura). Iar cu bautura. Asa cum am zis, ca prietenul dumneavoastra mai serveste din când in când o bere nu este un lucru de condamnat. De altfel si doctorii recomanda de exemplul cate un pahar de vin natural (nu porcariile din comert) , servit din când in când la masa. Insa important este sa nu depaseasca masura, sa nu se ajunga la betie, sau sa devina violent. |
|