Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2016, 16:34:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Aline, ușor, ușor devi neo-protestant... așa-i? Bietu' de tine...
Pentru ca nu cred in magarii cu aripi de porumbel care zboara in imaginatia ta?

Ia zii, daca te-ai intersecta cu un astfel de magar, in evlavia ta, ce ai saruta? Botul, copita, greabanul, urechile magaresti, etc?

Citat:
Nu mi-ai răspuns, de câte ori meritai să fi banat, în pururea agresivitatea ta? Da, uite că și duhovnicul cunoaște Adevărul, că Duhul Sfânt intră în oameni, animale și obiecte.
Da' de unde stii, l-ai intrebat sau ai tu o "intuitie" asa?

Citat:
Dar tu și destui alții, mai ales ereticii, Îl hulesc pe Duhul Sfânt și Îl fac neputincios și incapabil să intre în oameni, animale și obiecte. Mi-e milă de tine și de toți hulitorii... Dar n-am ce să fac, e alegerea fiecăruia...
Bine, daca tu nu intri la curve desi ai putea, inseamna ca esti neputincios sau e o chestie de decenta?

Cred ca ai facut prea mult spiritism la viata ta, ca nu poti pricepe niste chestii de teologie ortodoxa elementara decat din perspectiva unui soi de posedare.

Citat:
Sau spui frăția ta, că Biserica e de vină, pentru multe acuze ce îi aduci frăția ta, drept urmare, acele studii psihologie-psihiatrice, care-l scot pe Hristos bolnav psihic, sunt adevărate ? Sincer, eu nu găsesc nicio vină Bisericii, Ortodoxiei...
Taci ma ca e o poveste inventata de tine. Nu ti-e rusine sa minti?

Last edited by AlinB; 09.08.2016 at 16:40:27.
Reply With Quote