Citat:
În prealabil postat de nacu simona
Draga "vsovi",
Confuzia lui Pavel cu Petru, nu este o greseala dogmatica.O simpla neatentie.
Dar ca sa dai exemplu vrajitoria si spiritismul ca pe niste lucruri demne de urmat in ortodoxie...
Macar stii cine era judecatorul Samuel din vedenie? Daca nu stii: diavolul (nu eu am spus-o, ci cei care au facut exegeza la text).
Nu cred ca se poate "discuta" ceva serios cu tine.
Sa fii sanatos!
|
Dacă astfel de exegeți aveți voi care vă învață că proorocul Samuel din VT era diavolul și că mucenicii gen A.B. sunt defapt niște vrăjitori-spiritiști... atunci nu-i de mirare că ortodoxia se duce de rîpă. Noroc cu Dumnezeu care ne păzește.
Mulțumesc de urare... crede-mă că eu ți-am răspuns mereu cît se poate de serios. Și așa este erorile sunt omenești. Oricine poate confunda pe sf. Petru cu sf. Pavel.... dar să-l confunzi pe Samuel cu diavolul... la asta crede-mă că nu mă așteptam să mai și crezi.
Am impresia că tu ești cea foarte simpatică și ''serioasă'' cu care se poate discuta la nesfîrșit... mă bucur că am stat de vorbă cu tine... așa că dacă te-ai supărat te rog să mă ierți.
Să ne ierte Dumnezeu pe toți și mai ales pe Bublișor care e nemulțumită de prietenul ei cu care este de 8 ani.