![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apoi http://www.arsenieboca.ro/ precum si http://www.arsenieboca.ro/o-abordare...tanar-duhovnic si inca http://www.parinteleilarionargatu.ro...-Arsenie-Boca/ sau http://www.crestinortodox.ro/stiri/c...ca-142840.html si asa mai departe... Acum va mai sustineti afirmatia? * Ce sa credem? Ca oamenii din lista de mai jos (impreuna cu multi altii), care l-au pretuit in mod cu totul special pe Arsenie Boca si care au vorbit si scris elogios despre el, au fost nestiutori si slabi teologi? Arhimandrit Teofil Paraianul I.P.S. Bartolomeu Anania Mitropolit Antonie Plamadeala Mitropolit Nicolae Balan Parintele Ilie Cleopa Parintele Dumitru Staniloae NIchifor Crainic Paulin Lecca Andrei Scrima Prof. Mircea Pacurariu Mitropolit Serafim Joanta P.S. Daniil Partosanul Last edited by ioan67; 09.08.2016 at 03:15:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"O apocrifa a unui fanatic, incult si mincinos." Scrie acolo, in "O sinteza...", la pagina 23. Deci duhul Parintelui avea puterea sa discearna intre adevar si inselare. |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
secta lui pucioasa are si alte "minuni" din astea, chiar si mai mari.
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu-i de mirare ca oamenii s-au despartit ( daca fata o fi urmat toate sfaturile primite in topicul asta ) :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca le urma pe toate, relatia era intr-o stare cuantica, ca pisica lui Schrodinger, nici vie, nici moarta.
Ceea ce de fapt, probabil si este oricum, indiferent de "ajutorul" primit. Un lucru bun insa, a facut-o sa fie mai prundenta si sa-si dea seama ca problema serioasa nu sunt parintii ci relatia in sine. Desi n-a dat prea multe detalii, se pare ca relatia e destul de departe de standardele necesare pentru a duce la o casatorie trainica.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.08.2016 at 10:28:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-aș vrea să continuăm discuția la nesfîrșit danga-langa, langa-danga pe lîngă subiectul Bublișor acupînd discuția cu divergențe pe marginea sf. păr. prooroc AB, așa că doar ți-am subliniat niște perle de luat aminte. Sper să nu te superi pe mine că nu eu ci tu însăți le-ai scris. Te rog să mă ierți dacă eu ca mirean ortodox din BOR cred și în cele 7 sf. Trîmbițe Apocaliptice ale Domnului. Dacă tu nu vrei sau nu poți... nu te condamn. Mă bucur pentru tine că măcar crezi în Dumnezeu așa de simpatic și frumos cum mărturisești. Doamne ajută! PS: Aș vrea să-ți lămurești ție și apoi altora, eventual mie, ce sunt bazaconiile, exagerările, prostiile, secta, eresul, sminteala, teoria conspiratiei, denigrarea, înșelarea, ghicitul și alți termeni pe care îi folosești. Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 12:55:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Regele Saul, prigonitorul lui David, l-a ascultat pe judecătorul Samuel trecut la cele veșnice, adică s-a dus a doua zi la luptă ca să apere Israelul și a murit pentru țară așa cum prorocise Dumnezeu și așa cum confirmase Samuel. Hai să discutăm problema lui Bublișor. Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 13:02:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putem amesteca oare grîul cu neghina ca să etichetăm și să dăm tratamente ce te transformă în legumă prin drogări masive de tip pleavă? Nu ți se pare că metoda asta de speriere și ducere în disperare a credincioșilor prin etichetări diagnosticale amestecate se numește un malpraxis atît la nivel duhovnicesc cît și la nivel medical? Ce părere ai... de cine trebuie să ascultăm: de grîu sau de neghină? De Calea cea strîmtă a bobului ca să ajungă miez cald de pîine sau de pleava ce se lasă dusă de vîntul melancoliei și lăudăroșeniei ''medicale''? Eu cred că Bublișor are nevoie de iubire de la Dumnezeu și nu de ''tratamente''... amestecate. Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 13:14:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 13:23:37. |
|