![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În cărți totul e scris cât mai aproape de perfecție și adună experiența mai multor oameni nu doar a unuia singur. De altfel, la un preot a venit o femeie cu jalba că „părinte acum cu nașterea nu mă mai pot ruga, nu mai pot ține posturile și ca-nainte” și părintele i-a răspuns să se ocupe cu atenție de creșterea copilului și să facă după puteri. Citat:
În ce privește treburile ai încercat să lași stickere(foile forescente adezive) cu mesaje cu ce trebuie făcut în casă pe frigider sau chiar pe monitorul laptopului ? S-ar putea să-l enerveze pe soț dar măcar le vede și se gândește la ele, poate faptul că-i acoperă ecranul l-ar face să se oprească și să discute cu tine. Altele probabil ca să-l dezvețe de domnie ar pleca o săptămână sau o lună pe la părinți și l-ar lăsa să se descurce, probabil că soțul care ar ține la ele și care nu s-ar descurca fără le-ar ruga aproape în lacrimi să se întoarcă. E bine să te sfătuiești cu duhovnicul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si ma gandesc ca si daca as fi ales un altul tot asa se comporta. Poate ca eu sunt cauza. Ca l-am obisnuit asa. De aici intrebarea, oare este bine sa continui sa fac eu pe grozava care le poate duce pe toate? In privinta plecatului, dupa aceea mi-ar purta pica si dupa scurt timp s-ar razbuna (chiar daca nu constient, poate inconstient). Duhovnicul mi-a zis ca prin dragoste si blandete il pot schimba. Dar eu nu resusesc sa am aceasta dragoste si blandete. Si stiu ca doar Dumnezeu mi le poate da... Last edited by Carine; 13.08.2016 at 21:40:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri, simt ca ati incercat sincer sa ma ajutati, si chiar m-ati ajutat, caci deja vad un pic altfel lucrurile, si ma simt un pic mai linistita.
|
|
||||
|
||||
![]()
:) ...pai tocmai aceasta straduinta de a dobandi aceasta dragoste si blandete se numeste cruce. Asta e crucea ta .Vrei alta? Crezi ca Dumnezeu a gresit la cantar si trebuia sa-ti dea una mai usoara?