![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt in secta ta, deci nu suntem frati.
Citat:
Ca esti un nimeni? Esti un nimeni aici, cuvintele tale n-au nici o greutate, daca ai probleme sa te adaptezi la realitate, cheama ajutor. Considera inclusiv faptul ca ti-am zis asta o forma de ajutor, nu o rautate gratuita. P.S. Poate ai mai scris si altele, da' n-am timp si taria sa citesc. Eu cred ca ai o problema si in sensul ca ai impresia ca multe cuvinte intoarse din condei au mai multa greutate decat ce se afla in spatele lor, ei bine te inseli, oricat ar scrie fratiorii si surioarele "revelatii divine" intoarse din condei, au fix zero valoare, intotdeuna ati fost o secta mica si ridicola, asa vor ramane lucrurile si de acum inainte. Daca va multumuri cu exploatare a catorva naivi si naive care s-au "calugarit" la voi si sunt buni de munca gratis "pentru Dumnezeu", e foarte bine. Daca va faceti iluzia ca o sa gasiti membri noi, mai ales prin metode din astea ca Dumnezeu va tele-dicteaza scripturi alternative, ca pamantul e plat si soarele o semisfera, mai bine renunta, fa ceva cu adevarat util.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.09.2016 at 23:05:42. |
|