![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi o surpriza pentru tine sa descoperi ca oamenii nu se "iubesc cu adevarat" si ca de fapt fiecare urmeaza niste interese?
|
|||
|
|||
![]()
Esti cu adevarat bolnav, amice!
|
|
|||
|
|||
![]()
Amice, poet al iubirii nemuritoare, matale esti demonstratia perfecta ca de la teorie la practica e o cale atat de lunga, ca nici 5 banari n-au fost suficiente ca sa inveti macar politetea elementara, ca de iubire e clar ca n-are sens nici macar sa discuti.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.09.2016 at 09:53:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu unul ca tine, care varsa si caca tot ce-i sfant, aleg sa nu fiu politicos intotdeauna. Esti doar bolnav la inimioara, amice, si mai esti si nesimtit de meserie. Asta-i tot. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai terminati, nenica, dureaza de zile intregi izmeneala asta, ca ridicare de poale nu-mi vine sa spun intre barbati adevarati! Incetati, facand astfel un cadou Maicii Domnului de aniversarea ei. Amintiti-va de indemnul Apostolului din Efeseni 4: 26,27 si amanati continuarea dialogului pe maine, dupa rugaciunea de dimineata.
|
|||
|
|||
![]()
Ca bine zici.
In ce ma priveste, imi cer iertare. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu te iert, da' să fie ultima dată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar totusi refuz sa cred ca absolut toti oamenii se casatoresc numai din interes material, sau de promovare sociala, sau de avere, de imagine publica, etc! Din fericire exista- si am prieteni care sunt casatoriti- destui oameni care se casatoresc pur si simplu din iubire, din cauza faptului ca sunt fericiti sa fie impreuna cu aceea persoana toata viata! |
|