![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da' de linkul ala ce zici? E fain ca Danone s-o trezit din stasis si le da sectarilor calendaristi la turloaie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Poveste veche, omul tot nu e ok, cred.
|
|||
|
|||
|
Pai el o zis public ca s-a intors in Biserica si s-a convins de inselarea sectei aleia.
Acum, care o fi adevarul cu (in) ce crede dinsul, Dumnezeu stie. |
|
|
|||
|
|||
|
Ții! Ce mi-e dat sa citesc! Bine a zis cine a zis ca suntem ,,un neam bun și blând ... de trădători. Ce aveți cu Ortodoxia, dragilor? Nu va mai place? Considerați ca monahul care sta în genunchi și mărturisește credința este deplasat? El a făcut totul cu binecuvântarea unor părinți din Athos. Nici aceia nu știu ce e Ortodoxia? Sa ne rugăm lui Dumnezeu sa ne arate cine greșește, dacă avem dubii, nu sa ne aliem cu cei corecți politic. Asta în caz ca dorim mântuirea!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Care e ortodoxia la tine? Un calugar nebun rostind cu dispret "beore" din dispret pentru toate cele 3 cuvinte: "biserica" "ortodoxa" si "romana" si restul de 10 zapaciti urland pe strada "anatema" crezandu-se cine stie ce conciliu ecumenic? Nu o fi fost ecumenic ala din Creta, dar adunarea aia de circari te pomenesti ca este. Pai e bun ca ne-ai lamurit si pe noi ce inseamna pentru tine "ortodoxia".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.09.2016 at 23:08:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Trebuie sa subliniez ca delegația romana a fost singura care a semnat în unanimitate documentele trădării ortodoxiei la Creta. Niciun ierarh din România nu a avut curajul sa se opună. Mă întreb ce? Din convingere? Din cauza unor presiuni? Din cauza unor promisiuni? Acest calugar tânăr a fost purtătorul de cuvânt al unor călugări mai in vârstă din Athos. Drept dovada, el a citit ceea ce scrisese cu binecuvântarea acelora. Da, s-a pronunțat împotriva ecumenismului. Este o poziție demna, de crestin ortodox. Cineva trebuia sa vina sa le spună și romanilor ce s-a întâmplat la Creta. Cum îi poate ajuta sinodul din Creta pe cei care vor sa se apropie cu adevărat de Dumnezeu, fie aceștia și de alte confesiuni? Cum sunt ajutați ortodocsii sa facă misiune, comparativ cu alte confesiuni? Blocandu-li-se posibilitatea de a face un miting ? Prigonind preoții care înțeleg ca preoția este o misiune? Suntem o tara ortodoxă, totuși. Dacă eu am râie, cum sa-i oblige cineva pe cei sănătoși sa mă îmbrățișeze, declarandu-ma sănătos? Nu e mai corect sa mă ajute pe mine sa mă vindec? Asadar, de ce sa se spună ca exista și alte biserici, iar cei care rostesc zi de zi Crezul ortodox sa semneze așa ceva? Poate fi numita biserica o confesiune care îl declara infailibil pe un om sau care nu o cinstește pe Maica Domnului sau pe sfinți sau care nu accepta icoanele? Sfinții ortodocși spun ca nu. Sinodul de la Creta spune invers. Of! Teologia asta moderna nu-mi place. |
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
În momentul în care deja s-a instaurat teroarea in rândul preoÈilor, e clar ca nu au curajul sa mai iasă la mitinguri prea mulÈi. A fost nevoie sa vina un călugăr din Athos care nu face ascultare de ierarhii noÈtri sa vina si sa marturiseasca ortodoxia. Inca un exemplu de vicleanie din partea ta. Cu alte cuvinte, daca vine un nebun si zice niste cretinati, iesi tu la interval si zici ca nu, ala e cu scaun mai mult, si nu sunt mai multi ca el ca n-au curaj. Realitatea? Ala e nebun (in sensul pur medical) si din fericire, nu sunt atat de multi ca el. Faptul ca, zici tu, "vine de la Athos" nu-i confera nici macar atata autoritate cat crede un sectar ca ar avea pentru ca a pus mana pe o copie a Bibliei. Citat:
Arata-ne si noua unde este scrie alb pe negru "tradarea ortodoxiei" sa vedem si noi. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ca doar atat fusera la mitingul vietii Stii cum se zice: "prosti, dar multi". Si din multimea mare de prosti de pe lumea asta, nu reusirati sa prostiti mai mult de 10. Asta inseamna sa iesi in evidenta printr-o prostie monumentala. Citat:
D'aia trebuie sa ne delimitam de lupii in blana de oaie. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.09.2016 at 16:29:11. |
|
|