Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2016, 12:37:14
Romowe
Guest

Implicit

Da' de linkul ala ce zici? E fain ca Danone s-o trezit din stasis si le da sectarilor calendaristi la turloaie.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2016, 12:44:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Poveste veche, omul tot nu e ok, cred.
Vechi 13.09.2016, 12:46:20
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poveste veche, omul tot nu e ok, cred.
Pai el o zis public ca s-a intors in Biserica si s-a convins de inselarea sectei aleia.

Acum, care o fi adevarul cu (in) ce crede dinsul, Dumnezeu stie.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2016, 22:56:01
antoniap
Guest

Implicit

Ții! Ce mi-e dat sa citesc! Bine a zis cine a zis ca suntem ,,un neam bun și blând ... de trădători. Ce aveți cu Ortodoxia, dragilor? Nu va mai place? Considerați ca monahul care sta în genunchi și mărturisește credința este deplasat? El a făcut totul cu binecuvântarea unor părinți din Athos. Nici aceia nu știu ce e Ortodoxia? Sa ne rugăm lui Dumnezeu sa ne arate cine greșește, dacă avem dubii, nu sa ne aliem cu cei corecți politic. Asta în caz ca dorim mântuirea!
Reply With Quote
Vechi 13.09.2016, 23:05:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ții! Ce mi-e dat sa citesc! Bine a zis cine a zis ca suntem ,,un neam bun și blând ... de trădători. Ce aveți cu Ortodoxia, dragilor? Nu va mai place? Considerați ca monahul care sta în genunchi și mărturisește credința este deplasat? El a făcut totul cu binecuvântarea unor părinți din Athos. Nici aceia nu știu ce e Ortodoxia? Sa ne rugăm lui Dumnezeu sa ne arate cine greșește, dacă avem dubii, nu sa ne aliem cu cei corecți politic. Asta în caz ca dorim mântuirea!
Lasa-ne cu gogosile tale viclene cu "binecuvantarea UNOR parinti din Athos" ca se vede de la o posta limba bifurcata din spatele lor.

Care e ortodoxia la tine?

Un calugar nebun rostind cu dispret "beore" din dispret pentru toate cele 3 cuvinte: "biserica" "ortodoxa" si "romana" si restul de 10 zapaciti urland pe strada "anatema" crezandu-se cine stie ce conciliu ecumenic?

Nu o fi fost ecumenic ala din Creta, dar adunarea aia de circari te pomenesti ca este.

Pai e bun ca ne-ai lamurit si pe noi ce inseamna pentru tine "ortodoxia".

Last edited by AlinB; 13.09.2016 at 23:08:49.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2016, 10:39:44
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Lasa-ne cu gogosile tale viclene cu "binecuvantarea UNOR parinti din Athos" ca se vede de la o posta limba bifurcata din spatele lor.

Care e ortodoxia la tine?

Un calugar nebun rostind cu dispret "beore" din dispret pentru toate cele 3 cuvinte: "biserica" "ortodoxa" si "romana" si restul de 10 zapaciti urland pe strada "anatema" crezandu-se cine stie ce conciliu ecumenic?

Nu o fi fost ecumenic ala din Creta, dar adunarea aia de circari te pomenesti ca este.

Pai e bun ca ne-ai lamurit si pe noi ce inseamna pentru tine "ortodoxia".
Nu vreau sa deprind viclenia, desi m-ar ajuta mult sa fiu mai bogata ori mai influenta. Însă nu m-ar ajuta sa mă mântuiesc. Iar dacă pierd mântuirea, pierd totul. În momentul în care deja s-a instaurat teroarea in rândul preoților, e clar ca nu au curajul sa mai iasă la mitinguri prea mulți. A fost nevoie sa vina un călugăr din Athos care nu face ascultare de ierarhii noștri sa vina si sa marturiseasca ortodoxia.

Trebuie sa subliniez ca delegația romana a fost singura care a semnat în unanimitate documentele trădării ortodoxiei la Creta. Niciun ierarh din România nu a avut curajul sa se opună. Mă întreb ce? Din convingere? Din cauza unor presiuni? Din cauza unor promisiuni?

Acest calugar tânăr a fost purtătorul de cuvânt al unor călugări mai in vârstă din Athos. Drept dovada, el a citit ceea ce scrisese cu binecuvântarea acelora. Da, s-a pronunțat împotriva ecumenismului. Este o poziție demna, de crestin ortodox. Cineva trebuia sa vina sa le spună și romanilor ce s-a întâmplat la Creta.

Cum îi poate ajuta sinodul din Creta pe cei care vor sa se apropie cu adevărat de Dumnezeu, fie aceștia și de alte confesiuni? Cum sunt ajutați ortodocsii sa facă misiune, comparativ cu alte confesiuni? Blocandu-li-se posibilitatea de a face un miting ? Prigonind preoții care înțeleg ca preoția este o misiune? Suntem o tara ortodoxă, totuși.

Dacă eu am râie, cum sa-i oblige cineva pe cei sănătoși sa mă îmbrățișeze, declarandu-ma sănătos? Nu e mai corect sa mă ajute pe mine sa mă vindec? Asadar, de ce sa se spună ca exista și alte biserici, iar cei care rostesc zi de zi Crezul ortodox sa semneze așa ceva? Poate fi numita biserica o confesiune care îl declara infailibil pe un om sau care nu o cinstește pe Maica Domnului sau pe sfinți sau care nu accepta icoanele? Sfinții ortodocși spun ca nu. Sinodul de la Creta spune invers.

Of! Teologia asta moderna nu-mi place.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2016, 16:27:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu vreau sa deprind viclenia, desi m-ar ajuta mult sa fiu mai bogata ori mai influenta.
Sau mai sectara. Si prea tarziu, ai deprins-o deja, stau marturie atatea postari care le-ai scris pe aici.

În momentul în care deja s-a instaurat teroarea in rândul preoților, e clar ca nu au curajul sa mai iasă la mitinguri prea mulți. A fost nevoie sa vina un călugăr din Athos care nu face ascultare de ierarhii noștri sa vina si sa marturiseasca ortodoxia.

Inca un exemplu de vicleanie din partea ta.

Cu alte cuvinte, daca vine un nebun si zice niste cretinati, iesi tu la interval si zici ca nu, ala e cu scaun mai mult, si nu sunt mai multi ca el ca n-au curaj.

Realitatea? Ala e nebun (in sensul pur medical) si din fericire, nu sunt atat de multi ca el.

Faptul ca, zici tu, "vine de la Athos" nu-i confera nici macar atata autoritate cat crede un sectar ca ar avea pentru ca a pus mana pe o copie a Bibliei.

Citat:
Trebuie sa subliniez ca delegația romana a fost singura care a semnat în unanimitate documentele trădării ortodoxiei la Creta. Niciun ierarh din România nu a avut curajul sa se opună. Mă întreb ce? Din convingere? Din cauza unor presiuni? Din cauza unor promisiuni?
Haha..tradarea ortodoxiei, alta parsivenie de a ta.

Arata-ne si noua unde este scrie alb pe negru "tradarea ortodoxiei" sa vedem si noi.

Citat:
Acest calugar tânăr a fost purtătorul de cuvânt al unor călugări mai in vârstă din Athos.
Vezi ca ti-a crescut nasul mai tare decat la Pinochio.

Citat:
Drept dovada, el a citit ceea ce scrisese cu binecuvântarea acelora.
Vin si eu cu o hartie pe care scrie ca antoniap e un sectar stilist care activeaza pe forumuri ortodoxe. Hartie din athos, de la niste "calugari mai in varsta".

Citat:
Da, s-a pronunțat împotriva ecumenismului. Este o poziție demna, de crestin ortodox.
Este marota stilistilor schismatici din BOSV care vor sa lucreze din interior Biserica Ortodoxa.

Citat:
Cineva trebuia sa vina sa le spună și romanilor ce s-a întâmplat la Creta.
Aveti doar o problema, doar vreo 10 oameni din tara asta va dau crezare.
Ca doar atat fusera la mitingul vietii

Stii cum se zice: "prosti, dar multi".
Si din multimea mare de prosti de pe lumea asta, nu reusirati sa prostiti mai mult de 10.
Asta inseamna sa iesi in evidenta printr-o prostie monumentala.

Citat:
Nu e mai corect sa mă ajute pe mine sa mă vindec?
Ce ai tu, n-are vindecare se pare.
D'aia trebuie sa ne delimitam de lupii in blana de oaie.

Citat:
Of! Teologia asta moderna nu-mi place.
Tu si teologia.

Last edited by AlinB; 14.09.2016 at 16:29:11.
Reply With Quote
Răspunde