Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2016, 19:16:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, dupa moarte, era o fantoma albastra care bantuia trenurile in cautare de adepti adormiti carora le aparea in vis cu moment publicitar pentru NIP.

De la vsovi citire :))
Nu mi-a apărut în vis ci în realitate ca prin vis deci nu eram adormit.
Tu spui că a mers cu trenul cînd putea merge defapt și pe jos sau cu altceva... cu îngerul de exemplu. Deci nu bîntuia nimic și pe nimeni ci a trecut pe la un credincios oarecare din Episcopia sa... pentru a-l îndrepta la felul cum privești Biblia și cum o sintetizezi, cum tragi o concluzie scurtă despre ea. Practic eu greșeam căci vorbeam de dragoste fără să țin sema de sfințenie și păcat. Nu făcea publicitate sfintei cetăți a NIP ci cred că mergea să participe la punerea pietrei de temelie pentru că el era Apostolul care răspundea înaintea Domnului din partea BOR care a admis ca arhiereul Irineu Pop Bistrițeanu din subordine sa să întemeieze sfînta Mînăstire a cetății NIP scriind sfîntul Hrisov al ei.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57