![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, cum am zis, asta este ilegal in Romania.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si incepe sa fie ilegal sa fie ilegal, dupa cum zice Brucselu'.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca nu suntem toleranți ca in occident :)
|
|||
|
|||
![]()
Problema de fatza nu este trecuta in dex.
Atunci ce faci? Intoleranta are doua aspecte: 1. Intoleranta fata de majoritatea care cer ca definitia familiei sa ramana in limitele traditionale. sau 2. "Intoleranta" majoritatii impotriva impunerii unei definitii alternative Oare care din ele ne-democratica?
|
||||
|
||||
![]()
Poate ca n-o sa zica. Sau poate ca o sa zica, incepand sa-si doreasca o familie normala, dupa modelul agreat de Dumnezeu si de societate. Dar, in mod cert, prietenul nu-si va prezenta partenerul pidosnic drept "sotia, mea, Vasile!".
|
|||
|
|||
![]()
Sincer sa fiu, nici eu nu sunt de acord cu casatoria intre homosexuali. Nu sunt de acord cum danezii obliga bisericile sa-i cunune, nu sunt de acord ca aceasta casatorie sa fie egala cu cea intre un barbat si o femeie prin simplul fapt ca a doua poate da nastere de copii.
Eu aici nu argumentez pentru casatoria intre homosexuali, dar sunt de acord cu ce a zis presedintele despre a fi toleranti fata de ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai scoti din context. In contextul asta a fi "tolerant" inseamna exact sa aprobi ceea ce spui cu cateva randuri mai sus ca nu esti de acord. Presedintele n-a cerut "toleranta" ci practic a denumit "intoleranti" pe cei care vor sa fie legalizata exclusiv forma traditionala a familiei. Fara a lasa majoritatea sa decida mai intai ce este cu adevarat "tolerant".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A devenit intoleranta sa afirmi niste adevaruri clare ca lumina zilei. Si asta are prea putin de-a face cu homosexualii, are mai curand de-a face cu dresajul de care se pare ca trebuie sa avem parte. |
|