![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pomeniti si iertati. :) |
|
||||
|
||||
![]()
"Eu noaptea nu dorm, nu am sooomn..."
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, numeni nu te acuză de fanatism dacă ar fi să analizăm obiectiv atât declarația președintelui, cât și comentariile lui Cezar. Dar, ca un bun creștin, nu poți fi pasiv în fața unor creștini lipsiți de compasiune față o minoritate bolnavă care are nevoie de ajutor, nu de "cuști în grădina zoologică". A nu se înțelege că te acuz de lipsă de compasiune. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca fantezii ai si tu destule deh, victime, saracutii de voi..
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot analiza grădina altuia când grădina mea e plină de bălării. Nu-mi curăț grădina aruncând bălăriile la vecinul. :)
Last edited by simpllu; 28.10.2016 at 08:13:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exercitiul ratiunii il refuzi cu ipocrite argumente..
|
|||
|
|||
![]()
Aha, adică nu contează că suntem varză, important este să-l analizez pe KI și să-l fac cu ou și cu oțet.
Last edited by simpllu; 28.10.2016 at 20:13:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar probabil obiectivitatea nu e pe gustul tuturor.
|
||||
|
||||
![]()
Simpllu si Ioan: "Minoritate bolnava ?". V-am inregistrat declaratiile. Eu pun capul pe taietoare daca, in cel mult zece ani, nu veti plati cel putin amenda penala pentru folosirea in aceeasi propozitie a termenilor "homosexualitate" si "boala" pe un forum de Internet accesibil fara inregistrare. La Ioan va mai grav. Dupa ce va plati amenda penala, plus daune Asociatiei "Sodomie si Normalitate", nu va mai putea practica psihologia.
Si sa nu aud, mai conspirationistilor, ca legile de reprimare a normalitatii vor fi rodul vreunei oculte a desantarii, ci, asa cum va consemna preambulul lor, vor aparea ca sa-i ajutam pe saracii poponari care, victime multiseculare ale dictaturii majoritatii, au nevoie de protectia noastra.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil că vor avea loc multe schimbări sub pretextul "fanatismului religios".
Se pare că nu ai înțeles un lucru clar: "Conspiraționiștii" nu sunt împotriva schimbării Constituției. Sunt pentru normalitate, dar mai ales pentru o normalitate în rândul creștinilor. Last edited by simpllu; 28.10.2016 at 08:56:59. |
|