![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca mai degraba vorbesc spaimele, alea netratate, din capul tau. Iar toleranta nu inseamna deloc ce debitezi acolo. Toleranta e un mod de a-ti afirma valorile, alaturi de alte moduri - cum sunt astea primitive "romanesti", de pilda. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe unul care habar n-are sa puna o cratima, nu il ascult in materie de crestinism si politica. Ce folos sa traga un roman de pe urma unuia care dispretuieste limba romana?
Dar sa te ingadui, totusi... Sunt adeptul tolerantei, cum spuneam. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre valorile noastre "primitive", ma tem ca suntem mult prea prosti pentru sclipirile de care dai tu dovada, iar o eventuala "intalnire" cu tine (ca intre forumisti) te-ar pune intr-un con de umbra pe care nu-l meriti. Ce sa mai inveti tu de la altii, din moment ce... le stii pe toate si esti mult... deasupra lor? Si toate astea, sa nu uitam ca vin dintr-un bun-simt frate geaman cu smerenia, modestia, blandetea si toleranta!...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.descopera.ro/stiinta/1517...inta-fotovideo Citat:
Citat:
Pai na, unde dragoste nu e..
|
|||
|
|||
![]()
Unde am scris eu asta? Am scris despre valori? Sau despre practici?
Opereaza distinctia, te rog frumos! Valorile sunt una, afirmarea lor prin practici/conduite/comportamente sociale sunt alta. Last edited by ioan67; 30.10.2016 at 21:12:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu imi fac iluzii ca vei veni; la celelalte intruniri ai lipsit. Din pacate. Asadar, vorbeste te rog despre ce faci, nu despre ce visezi ca ai putea sa faci, intr-o buna si frumoasa dimineata... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Cum ziceam deunăzi.
Mai bine trageți aer în piept și povestiți predica de la Lazăr și ăla nemilostiv, de ex.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insomniile prelungite sunt un dezastru pentru trup , suflet si minte :) Doamne ajută!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste politica de la noi, dupa > 25 ani nu prea mai e loc de naivitati. Citat:
Citat:
O fi ceva de la "SECS" mai stii, probabil se preda la anumite facultati, numite si "case de toleranta", tu trebuie sa stii mai bine, da' scuteste-ne de lectii pe linia asta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.10.2016 at 21:57:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Pervertirea firii tinerilor se datorează în mare măsură greșelilor părinților în creșterea și educația copiilor.
Noi nu avem nici o vină, de vină sunt doar gayuții și KI. :)) Last edited by simpllu; 30.10.2016 at 22:44:37. |
|