Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.11.2016, 01:52:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Există presiuni pentru ca definirea familiei în Constituție să fie amânată sine die. Inițiativa noastră este în Senat, este încă suficient timp pentru a fi votată. Se va auzi strigătul celor 3 milioane de români mai tare decât șoaptele din culise, acum, înainte de alegerile electorale?
Mai sunt 4 săptămâni până când venim să votăm!
Se amana pana la vot, pe urma va fi respinsa.
Pana atunci, nu-si permit sa o respinga.

Asa va scapa si Iohanis si nu va trebui sa puna semnatura pe ea.

Last edited by AlinB; 01.11.2016 at 01:57:11.
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 01:55:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Da, partly genetic. Asta am zis si eu in mesajul meu, ca "este si o chestie genetica".
"si" ala poate fi un 10% irelevant sau poate fi 90% in cazul in care afirmi sus si tare ca nu se poate trata din cauza asta (cum ai facut-o de fapt).

Greu cu ratiunea asta..
Vechi 01.11.2016, 01:58:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Post si rugaciune.
Si sa tina minte ca data viitoare sa nu mai voteze cu Iohanis si alti demagogi asemenea, nu?
Vechi 01.11.2016, 06:25:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si sa tina minte ca data viitoare sa nu mai voteze cu Iohanis si alti demagogi asemenea, nu?
Personal am renunțat de câțiva ani la vot , am luat plasă mai cu toți
Chiar nu văd cine este vrednic până la urmă!
Vechi 01.11.2016, 06:29:02
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Se va auzi, DACA printre acestia vor fi macar 10 care au tinut post si rugaciune, cu inima infranta si smerita inaintea Bunului Dumnezeu.
Se va auzi, DACA printre motivele strigatului se afla si iubirea de aproapele.
Se va auzi, DACA vor fi macar 10 in familia carora nu au fost ucisi pruncii, inca nenascuti.
Se va auzi, DACA vor fi macar 10 care nu au furat, nu s-au razvratit, nu au mintit, nu s-au laudat, nu s-au inchinat la idoli, nu si-au neglijat saracii, vaduvele si pe toti cazutii intre spini.
Se va auzi, DACA vor fi macar 10 cu frica lui Dumnezeu, smeriti asa cum sunt dreptii.

Dar daca nu vor fi nici macar 10 bineplacuti Domnului, ma tem ca Domnul nu ii va auzi si ca vor urla in desert. Si altele, inca mai mari ca acestea, sa se pregateasca sa intampine. Cu inima infranta si smerita, cu bucurie, ca din Mana Domnului - plata pentru rusinea care a ajuns acest popor, altadata unul plin de cinste si de bogatie, in istoria lumii si inaintea lui Dumnezeu.
Cuvinte aranjate frumos si atât, DACĂ urcă intr-o barcă, parcă , parcă. . . :)
Vechi 01.11.2016, 06:30:41
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se amana pana la vot, pe urma va fi respinsa.
Pana atunci, nu-si permit sa o respinga.

Asa va scapa si Iohanis si nu va trebui sa puna semnatura pe ea.
Da , ai dreptate , joc de scenă si cam atât. . . !
Vechi 01.11.2016, 06:35:03
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Mai bine ar fi sa te pregatesti pentru prigoana
De ce ????
Nu domnule , eu ma pregătesc de pensionare , imi depun dosarul si gata , am terminat :)
Vechi 01.11.2016, 08:59:04
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cuvinte aranjate frumos si atât, DACĂ urcă intr-o barcă, parcă , parcă. . . :)
Bine, macar, ca recunosti ca s-ar putea sa nu fie nici macar 10 oameni adevarati in milioanele alea...
Mda, banuiam eu ceva... Desi cred ca sunt, totusi. Sper asta!

In cazul asta, parerea mea e sa te pregatesti, ca tot devii curind pensionar si ai mai mult timp liber pentru plimbari, sa rulezi pe la paradele gay in viitorii ani. Acesta e, printre altele, rodul demagogiei sustinute pe care am practicat-o noi, romanii asazis crestini, in ultima jumatate de veac. Ni s-a intors minciuna inapoi, ca sa nu mai credem ca Dumnezeu e un cocolos de hartie pe care scriem noi ce vrem si cum vrem.
Noi, care am ramas in istorie ca popor al Maicii Domnului, noi care eram pusi de Hristos In Gradina Maicii Lui, noi care am dat milioane de martiri, noi am ajuns de rasul lumii.
S-ar fi cuvenit sa stim bine si sa tinem cu pretul vietii la unele ca acestea:
Dumnezeu nu e al mitarnicilor si al hotilor de profesie, nici al oierilor bisnitari, nici al faraonilor de malu'marii. Dumnezeu nu e al smecherasilor care isi inchipuie ca Il detin. Dumnezeu e cu cei smeriti si blanzi la inima, cu cei ingaduitori cu aproapele, cu cei jertfelnici si milostivi, iar nu cu prefacutii. Dumnezeu nu e al celor care iau cu amandoua mainile, ci al celor ce dau si camasa de pe ei pentru aproapele. Dumnezeu e Domnul milei, e Domnul dragostei curate, nu al cateilor lingusitori care pupa unde au scuipat.
Acesta e Dumnezeu, pe Care noi nu il mai cunoastem si pe Care am crezut ca Il putem inlocui cu un dumnezeu inchipuit. Dar nu am reusit si nu vom reusi in veac! Demagogia noastra trambitata pompos, triumfalismul nostru ieftin si badaran este intuneric pur. Lumina il strabate cand voieste si ajunge in inima celor care O cauta. Nu avem nici o putere, desi ne-am bucurat mereu de un surogat mincinos al Ei. Si desi ne-am preumblat toata viata prin biserici, parindu-ne ca ele sunt dupa chipul si asemanarea noastra, putini dintre noi au urcat in Arca Bisericii. Pentru ca n-am iubit Mila si Intelepciunea, ci numai izbanda inchipuita, plina de aroganta si de toata rautatea. Pentru aceasta nici copiii nu ne iubesc, nici sarmanii, nici ingerii lui Hristos. Cu totii fug de noi dar nu bagam de seama, in orbirea noastra neasemuita, zornaitoare. Am dat sfinti dar nu am bagat de seama cat ne dispretuiau acestia. Din pricina noastra ei au fugit in pustie sau aiurea, pana la capatul lumii; din pricina noastra ei, carora nu meritam nici sa le atingem sandaua, au suferit mari prigoniri si dureri, pana au ajuns in adancurile iadului. Dar pentru ca Domnul i-a gasit diferiti de noi, i-a miluit si i-a inviat iar ei, in marea lor iubire, ne-au primit iarasi in inima lor si ne-au alinat, ne-au invatat, ne-au crescut.
Stiindu-ne masura, stiindu-ne rautatea, ne-au purtat cum isi poarta parintii copilul cel nebun, orb ori olog - cu toata dragostea, cu toata suferinta, cu toata nadejdea in Mila Domnului...
Dar nu i-am inteles, nu i-am ascultat si ne-am crezut asemenea lor. Sarmani inchipuiti!...
Nu stim Puterea lui Dumnezeu. Iar Domnul e aproape!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 09:00:05
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
Si altele, inca mai mari ca acestea, sa se pregateasca sa intampine.
Părintele Rafail Noica:

Pregătiți-va pentru acestea, și pentru mai rău. Cernerea este: "Vrei, Adame, sau nu vrei? Dacă vrei, ești cu mine, dacă nu, ți-am spus..."

Vremea este a cernerii. Va trebui să pierdem pe mulți din randurile preoților și din numărul credincioșilor...

Acum va trebui să se lămurească credința noastră; acum se va vedea, în sfârșit, ce va fi fost Biserică – și ce nu; acum – care va fi fost acel “popor binecredincios de pretutindenea” (cf. Liturghierelor recente), și ce anume va rămânea “neclatit de porțile iadului” (Mt. 16, 18)… și ce va trebui să cadă.

Vremea este ca Biserica să se întoarcă întru ale sale, să ne reînvățăm mai multă încredere în Dumnezeu decât în cele văzute și “mai la îndemână“, și să ne sprijinim mai mult pe mijloacele lui Dumnezeu, decât pe mijloacele acestei lumi; iar aceasta, îndeosebi când aceste mijloace ne silesc să îmbrățișăm și atitudinile acestei lumi, punând deoparte, fie și provizoriu, poruncile lui Hristos. Că astăzi, de ne vom afla despărțiți de Hristos, ce ne vom face, de la noi înșine, când ne vor întâmpina “porțile iadului“ (Ier. 12, 5)?

http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/...te-a-cernerii/
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 09:15:13
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Bine, macar, ca recunosti ca s-ar putea sa nu fie nici macar 10 oameni adevarati in milioanele alea...
Mda, banuiam eu ceva... Desi cred ca sunt, totusi. Sper asta!

In cazul asta, parerea mea e sa te pregatesti, ca tot devii curind pensionar si ai mai mult timp liber pentru plimbari, sa rulezi pe la paradele gay in viitorii ani.
Plăcerea asta ti-i las ție sa te simți bine cu prietenii tăi adevărați :)
Am cu cine imi petrece timpul liber , cu soția, cu nepoții , cu nora si fimiu , oricum avem familie mare si multe bucurii ne asteaptă ca so până acum dealtfel.
Bucurii :)
Răspunde