Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.11.2016, 01:52:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Există presiuni pentru ca definirea familiei în Constituție să fie amânată sine die. Inițiativa noastră este în Senat, este încă suficient timp pentru a fi votată. Se va auzi strigătul celor 3 milioane de români mai tare decât șoaptele din culise, acum, înainte de alegerile electorale?
Mai sunt 4 săptămâni până când venim să votăm!
Se amana pana la vot, pe urma va fi respinsa.
Pana atunci, nu-si permit sa o respinga.

Asa va scapa si Iohanis si nu va trebui sa puna semnatura pe ea.

Last edited by AlinB; 01.11.2016 at 01:57:11.
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 06:30:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pana atunci, nu-si permit sa o respinga.

Asa va scapa si Iohanis si nu va trebui sa puna semnatura pe ea.
Da , ai dreptate , joc de scenă si cam atât. . . !
Vechi 01.11.2016, 10:55:41
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu prea cred.
Sper sa fim atat de fraieri incat sa inghitim asa ceva.
Eu, in mod sigur, voi face tot ce tine de mine pentru a nu acceptata o asemenea bataie de joc la adresa familiei si cetatenilor.
Si sper ca sunt destui capi ai nostri care sunt mai hotarati.

https://www.facebook.com/prodocens/v...PAGES_TIMELINE
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 19:12:39
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Implicit

Declaratia Ministrului de justitie Raluca Pruna, 1 noiembrie 2016:

"avem însă miscări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, as îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile traditionale. Si eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atasamentul la valori traditionale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea"

http://www.agerpres.ro/justitie/2016...putin-16-14-26

Last edited by bluester; 01.11.2016 at 19:16:14.
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 19:43:26
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Declaratia Ministrului de justitie Raluca Pruna, 1 noiembrie 2016:

"avem însă miscări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, as îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile traditionale. Si eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atasamentul la valori traditionale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea"

http://www.agerpres.ro/justitie/2016...putin-16-14-26
Daca vine din partea ministrului Justitiei.... e groasa.
Casatorie pentru toata lumea, asadar. Drept fundamental, deci.
O fi de la ... pruna?!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2016, 20:28:25
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Si eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atasamentul la valori traditionale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea"
Într-adevăr, e gravă afirmația asta, venind de la ministrul Justiției. Și mi se pare că nu e prima dată când o face.

Dar cum spunea și Iuliu: nu se refuză nimănui dreptul de a se căsători... cu persoane de sex opus; pentru că asta este definiția căsătoriei. Unii vor s-o redefinească, asta e problema.

Însă nu e vorba de încălcarea niciunui drept. Duminică dimineață la Universul Credinței a fost și un reportaj pe această temă. Sunt câțiva avocați care explică mai bine cum stau lucrurile. Între altele, despre neîncălcarea drepturilor nimănui și despre faptul că nu există o presiune a UE, la nivel juridic, pentru redefinirea căsătoriei în sensul de a-i include pe homosexuali.
Vezi după minutul 51:13.

Last edited by CristianR; 01.11.2016 at 20:35:44.
Reply With Quote
Vechi 03.11.2016, 09:07:43
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Într-adevăr, e gravă afirmația asta, venind de la ministrul Justiției. Și mi se pare că nu e prima dată când o face.

Dar cum spunea și Iuliu: nu se refuză nimănui dreptul de a se căsători... cu persoane de sex opus; pentru că asta este definiția căsătoriei. Unii vor s-o redefinească, asta e problema.

Însă nu e vorba de încălcarea niciunui drept. Duminică dimineață la Universul Credinței a fost și un reportaj pe această temă. Sunt câțiva avocați care explică mai bine cum stau lucrurile. Între altele, despre neîncălcarea drepturilor nimănui și despre faptul că nu există o presiune a UE, la nivel juridic, pentru redefinirea căsătoriei în sensul de a-i include pe homosexuali.
Vezi după minutul 51:13.
poate urmeaza o casatorie dintre un om si...un delfin, caci tot spunea tovarasul Cernea ca si ei sunt persoane non-umane. Putem refuza dreptul lor la casatorie daca se iubesc?!
Vechi 03.11.2016, 10:07:17
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
poate urmeaza o casatorie dintre un om si...un delfin, caci tot spunea tovarasul Cernea ca si ei sunt persoane non-umane. Putem refuza dreptul lor la casatorie daca se iubesc?!

what a mess. homosexualitatea intramasculina si intrafeminina e o parte a caracteristicilor umane, vizibila in toate comunitatile umane mari de-a lungul istoriei, insa zoofilia si necrofilia sint situate unde scirbosul intilneste dementialul. pedofilia e insa oroarea insasi: un om care violeaza un copil cade din umanitate si chiar din animalitate, deopotriva. singurul lucru care, estetic, nu imi place, asa cum de pilda, gastronomic nu ma omor dupa picanterii, sint paradele lgbt. in rest, voie de la mine ca de la banu ghica: faca ce vor. din fericire pentru noi toti, nu mai sintem in evul mediu.
Vechi 03.11.2016, 11:10:31
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul

what a mess. homosexualitatea intramasculina si intrafeminina e o parte a caracteristicilor umane, vizibila in toate comunitatile umane mari de-a lungul istoriei, insa zoofilia si necrofilia sint situate unde scirbosul intilneste dementialul. pedofilia e insa oroarea insasi: un om care violeaza un copil cade din umanitate si chiar din animalitate, deopotriva. singurul lucru care, estetic, nu imi place, asa cum de pilda, gastronomic nu ma omor dupa picanterii, sint paradele lgbt. in rest, voie de la mine ca de la banu ghica: faca ce vor. din fericire pentru noi toti, nu mai sintem in evul mediu.
Asta cu scarbosul e de pus in rama. Ori acceptam ca si zoofilia de exemplu este
"parte a caracteristicilor umane" si nu numai ca exista si la animale, ori acceptam ca si ceilalti au dreptul sa vada scarbosul si in relatiile homosexuale.
Reply With Quote
Vechi 03.11.2016, 10:07:45
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Putem, Florin, altfel riscam un precedent periculos. Ar incepe si gainile... Si hop, recadem in poligamie!
Reply With Quote
Răspunde