![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana atunci, nu-si permit sa o respinga. Asa va scapa si Iohanis si nu va trebui sa puna semnatura pe ea.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.11.2016 at 01:57:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Da , ai dreptate , joc de scenă si cam atât. . . !
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea cred.
Sper sa fim atat de fraieri incat sa inghitim asa ceva. Eu, in mod sigur, voi face tot ce tine de mine pentru a nu acceptata o asemenea bataie de joc la adresa familiei si cetatenilor. Si sper ca sunt destui capi ai nostri care sunt mai hotarati. https://www.facebook.com/prodocens/v...PAGES_TIMELINE |
|
||||
|
||||
![]()
Declaratia Ministrului de justitie Raluca Pruna, 1 noiembrie 2016:
"avem însă miscări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, as îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile traditionale. Si eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atasamentul la valori traditionale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea" http://www.agerpres.ro/justitie/2016...putin-16-14-26 Last edited by bluester; 01.11.2016 at 19:16:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Casatorie pentru toata lumea, asadar. Drept fundamental, deci. O fi de la ... pruna?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cum spunea și Iuliu: nu se refuză nimănui dreptul de a se căsători... cu persoane de sex opus; pentru că asta este definiția căsătoriei. Unii vor s-o redefinească, asta e problema. Însă nu e vorba de încălcarea niciunui drept. Duminică dimineață la Universul Credinței a fost și un reportaj pe această temă. Sunt câțiva avocați care explică mai bine cum stau lucrurile. Între altele, despre neîncălcarea drepturilor nimănui și despre faptul că nu există o presiune a UE, la nivel juridic, pentru redefinirea căsătoriei în sensul de a-i include pe homosexuali. Vezi după minutul 51:13.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 01.11.2016 at 20:35:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() what a mess. homosexualitatea intramasculina si intrafeminina e o parte a caracteristicilor umane, vizibila in toate comunitatile umane mari de-a lungul istoriei, insa zoofilia si necrofilia sint situate unde scirbosul intilneste dementialul. pedofilia e insa oroarea insasi: un om care violeaza un copil cade din umanitate si chiar din animalitate, deopotriva. singurul lucru care, estetic, nu imi place, asa cum de pilda, gastronomic nu ma omor dupa picanterii, sint paradele lgbt. in rest, voie de la mine ca de la banu ghica: faca ce vor. din fericire pentru noi toti, nu mai sintem in evul mediu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"parte a caracteristicilor umane" si nu numai ca exista si la animale, ori acceptam ca si ceilalti au dreptul sa vada scarbosul si in relatiile homosexuale. |
|
|||
|
|||
![]()
Putem, Florin, altfel riscam un precedent periculos. Ar incepe si gainile... Si hop, recadem in poligamie!
|
|