![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In exemplul cu Sf. Maria Egipteanca, eu nu am ajuns la un nivel de desfrau asemanator si nu cad de ce ar trebui sa fac asta prin taina casatoriei. Practic eu caut sa accept ceva de care in interiorul meu fug pe cat posibil, insa el vrea casatorie, parintii isi doresc tare mult sa fiu maritata si sa le daruiesc nepoti, sora ma intreaba cand voi face pasul asta si absolut toti cunoscutii isi doresc sa ma vada la familia mea. Si eu as vrea, dar fara relatii sexuale.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa sapi nitel in trecutul tau si sa vezi de unde repulsia asta, pentru ca nu pare a fi ceva duhovnicesc. Poate ai fost abuzata, martora unui abuz trupesc, s-a intamplat ceva din zona asta a relatiilor trupesti, intre parinti si ai ramas marcata, poate ai primit o educatie foarte rigida si nu tocmai sanatoasa in directia asta, complexe, etc.. Este posibil ca problema sa nu fie nici macar actul fizic in sine ci intimitatea sufleteasca pe care o cere si de aici problema.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.12.2016 at 17:24:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Si simpllu si cristiboss ati inteles aiurea, afirmatia initiala a lui simpllu era incorecta, de data asta Demetrius are dreptate, cel putin in prima parte a mesajului.
Exista destule cazuri de virgine insarcinate, in timpuri moderne, nu intram in detalii de ordin tehnic, cine stie putina biologiee/anatomie si cate ceva despre naravurile acestor timpuri are si explicatia. Ma rog, nestiinta, putina pripeala, omul e cunoscut pentru alte "infractiuni" dogmatice, puterm ierta pripeala celor pripiti :) Citat:
Topic unde sunt sigur ca reactia lui fiind si mai sumara in cuvinte, n-a fost bine inteleasa si nu neaparat gresita.
|
|||
|
|||
![]()
Ce spui tu acolo? Eu din prima l-am contrat pe cristiboss. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Da asa-i , dar dacă mintea lui este mai mereu in ceață nu este vina noastră, fiecare cu ce a fost lasat din nastere :)
Simlu , nu ? :)))
|
|||
|
|||
![]()
Știu că e greu să recunoști că ești pe lângă în multe situații. Nu e musai să și semnalizezi. Am spus foarte clar că intervenția lui Demetrius a fost ca nuca-n perete neținând cont de context. Dar tu ai luat-o drept blasfemie înainte de a-i cere o simplă explicație. Și cum nu te poți abține ai mai tras o flegmă pe forum.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine , eu si Ioan am înțeles până la urmă, dar contextul ales a fost gresit ales. Sărbători fericite :)
|
|||
|
|||
![]()
Ți-am mai spus eu, mai bine ne spui povestea lui Rudolf.
|
|
||||
|
||||
![]()
Filozofi de mana a noua :)))
simpllu Senior Member Data înregistrării: 25.10.2016 Mesaje: 226 Nu pot analiza grădina altuia când grădina mea e plină de bălării. Nu-mi curăț grădina aruncând bălăriile la vecinul. :)
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai acu' va gasirati si voi sa va luati in coarne ca berbecii? :)