![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Discutam cu un profesor bun de matematica si spunea ca elevii, devin dintr-o data destepti si motivati, dupa ce le da cate o nota de 3.Asta dintr-o data ii face destepti ,e ca o injectie magica cu motivatie,atentie si munca. Zice ca in trannsee nu exista atei.Acolo nu e loc de filosofi si filozofii.Toti devin credinciosi instantaneu.Cand le treceau gloantele pe langa cap ziceau involuntar:Doamne ai mila! S-ar putea sa devina(productiva) si ptr dvs.De ce! Discutam cu cineva care ii mergeau toate bine...Nu aveam cu cine vorbi.Era "blindat teribil" era ca intr-o cetate teribila.Toate ii mergeau bine,mai multe apartamente ,un teren,casa,excurrsii in straintate,profesional o ducea foarte bine.Lui ii placea discutia aia din cateva zile de vacanta cu familiile noastre.Ii placea teribil sa discute cu unul care a facut trei ani de Teologie, mai ales ca discuta, de undeva, de deasupra norilor cu mine.Dar mie nu imi placea de loc, parca vorrbeam cu un perete.Nu era o conversatie in adevaratul sens al cuvantului.El auzea ce vroia. Mai trec cativa ani si are niste probleme de sanatate omul, dupa un mic accident.Dintrr-o data e alt om, cand a primit o carte religioasa, a intrebat mult despre ea si era vadit interesat.Da, aveai cu cine vorbi. Ce ve-ti face daca v-or apare probleme in viata dvs?... Atunci va fi momentul cand ve-ti fii cel mai aproape de Dumnezeu. Atunci ve-ti vedea ca mass media asta nu va poate ajuta cu nimic, minciunile lor sunt bune de pus pe foc. Social media?...Astia sunt niste catastrofe! Pericol public! Jale spus intr-un cuvant!...Nu va luati dupa toate balivernele din lumea asta,astea departeaza de Adevar,de Hristos. Domnul sa va ajute sa nu uitati ce v-am spus azi,poate va va ajuta candva!
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|