![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt, e treaba ta ce faci; e cultura ta, credinta ta.... ce treaba am eu daca cineva alege sa se scalde in prostie?
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-mi pasa ca esti smintit, tu o vei tine ca papagalul inainte in eroarea ta. Dar, am speranta ca sunt altii care au citit sau vor citi si vor stii sa faca diferenta intre o icoana ortodoxa si alta catolica.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui sa ma razboiesc cu 90% din poporul roman ortodox care promoveaza non-arta, imaginile dulcege ale Ferioarei provenite din arta apuseana, sclipiciurile si inimioarele de pe pieptul lui Iisus, ingerasii durdulii si bucalati, batranelul Dumnezeu sprijinit in toiag, etc...Cultura e o optiune personala a fiecareia; nu tine nici de orgoliu, nici de adevar.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) Last edited by oitza ratacita; 11.01.2017 at 23:03:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e sa nu te razboiesti cu Biserica, sfintii, etc. Gasesti aici greseli care se fac in privinta icoanelor https://www.pemptousia.ro/2013/10/de...afiei-rusesti/ Last edited by catalin2; 11.01.2017 at 23:17:20. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Uite daca stai rau cu banii si cu bibliotecile in Brasov, iti fac un colet cu carti, unele ti le pot dona, altele doar imprumut. Daca te pasioneaza cu adevarat iconografia.
|