![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai spus si in perioada interbelica era coruptie. Daca e sa lasam deoparte sentimentalismele, multi dintre liderii politici din perioada interbelica meritau si ei sa ajunga in parnaie. Dar nu au ajuns acolo pentru faptele alea ci pentru ca noul regim a vrut sa casapeasca orice opozitie. Si atunci si-au pus procurori, judecatori samd si i-au condamnat pentru tot felul de lucruri - nu stiu daca a fost folosita prostia cu Al Capone dar ar fi putut fi folosita si in cazurile alea. ![]() Cum pot sa am incredere in justitie cand vad ca sefa ICCJ pierde un proces si DNA ( partenerul ei in lupta anticoruptie :) ) inventeaza o cale extraordinara de atac, o baga pe judecatoarea care a dat solutia la inghesuiala samd ? Cati oameni din tara asta au parte de cai extraordinare de atac ? Ca vad ca doar la Iohannis si la fosta sefa de la ICCJ se poate. Deci daca esti partener al DNA ti se face un dosar asa cat sa-ti arate pisica, dar la o adica daca esti baiat bun o sa te ierte tot ei. :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. sa nu fie condamnati deloc 2. sa fie condamnati si eliberati imediat 3. sa fie condamnati pentru ca au furat o gaina (pe care chiar au furat-o) Eu prefer varianta 3. Cine stie, poate peste 5 ani cand au sa iasa din puscarie, politicul o sa fie pregatit sa le dea si 20 ani pentru Rafo. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil nu înțelegi că nimeni nu le cântă în strună la aștia care au catușele. Și asta în lipsa unei alte variante.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioan Usca ii sugereaza lui Iohannis cum ar trebui sa arate intrebarea pentru referendum :
"Sunteți de acord ca unul pe care abia am reușit să-l băgăm la pușcărie, prin munca neobosită a echipelor mixte agent-procuror, în urma mixării convorbirilor telefonice și-a obținerii unor denunțuri de la diverși indivizi, condamnat de ÎCCJ, partenerul strategic al DNA, să scape în urma unei Ordonanțe?" A. Da. B. N-am înțeles întrebarea!" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pana atunci, sa nu amnistieze cioara din mana pentru porumbelul de pe gard. Vorba aia, ce-i in puscarie, nu-i de amnistie ![]()