Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 10:44:35
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cu tine, Iuliu, simt că am tot mai puține în comun. Și nu pot să spun că mă bucur.
Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cristian si eu am simtit acelasi lucru despre tine inca de cand am aflat ca o sa votezi cu USR.
Pe mine amândoi m-ați surprins pe acest subiect, exact cum ați menționat unul despre celălalt. Nu cred că diferența de opinie ar trebui să ne dezbine.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 10:52:04
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai daca eu cred ca oamenii care voteaza USR au exact mentalitatea celor care aplaudau in anii 50 cand intra cate un bandit la bulau, e clar ca nu pot avea nimic in comun cu el.
Am fost si eu tanar, nu stiu cat de frumos sau liber eram dar tanar am fost. Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa sustin procuratura sau serviciile secrete. Macar atat stiam si eu, cine e principalul inamic al libertatii mele. Despre frumusete nu ma pronunt, ii las pe altii sa vorbeasca. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 10:53:34
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

deci pana la urma, au facut-o!
Vechi 01.02.2017, 10:58:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Pai si atunci de ce ai ramas asa cum spui ca nu trebuie sa fii ? De ce ura ta fata de PSD te opreste sa vezi ca de fapt este o batalie intre doua mafii, nici una mai curata ca cealalta ? :)
Citat:
Eu nu imi doresc sa fiu condus de PSD
Asta nu e un argument ca sa tii cu una din ele.

Este mai degraba gen: "sunt mafiot din PSD si sunt mandru de asta"
Vechi 01.02.2017, 10:59:16
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Eu nu imi doresc sa fiu condus de PSD. Dar daca e sa aleg intre PSD si plutonieri de la SRI atunci o sa aleg PSD. Cu speranta ca or sa apara partide care chiar tin la tara asta, nu doar partide care sunt gata sa vanda altora si viitorul nepotilor, nu doar al copiilor mei.
Că PSD nu vinde țara, doar o fură pentru ei? Nici măcar asta nu e adevărat. Ei, care se fac cei dintâi acuzatori ai celorlalți, o îndatorează și apoi o vând. Iar când vin alții la guvernare, iarăși le profită, că au pe cine da vina. După atâta mită de la buget (pe care acesta n-o poate susține) pentu o populație pe care vor să o adoarmă, nu sunt de așteptat niște împrumuturi împovărătoare?
Vechi 01.02.2017, 11:00:30
Senior Member

Implicit

Ba nu tin cu ei, ma bucur un pic ca se restabileste echilibrul dar pe de alta parte imi dau seama ca nu va dura mult si imi doresc ca ambele mafii sa dispara. Desi nu imi dau seama cum s-ar putea intampla lucrul asta, probabil ca va disparea doar mafia PSD. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 11:01:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai daca eu cred ca oamenii care voteaza USR au exact mentalitatea celor care aplaudau in anii 50 cand intra cate un bandit la bulau, e clar ca nu pot avea nimic in comun cu el.
Diferenta care iti scapa si pentru care lipsa inteligentei nu poate fi o scuza la tine, este ca aia chiar erau vinovati pe cand la astia singurul tau "argument" este ca undeva printre aia care ii inchid pe astia trebuie sa se afle unul care e si el demn de inchisoare dar n-a primit-o, inca, chipurile.

Citat:
Am fost si eu tanar, nu stiu cat de frumos sau liber eram dar tanar am fost. Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa sustin procuratura sau serviciile secrete. Macar atat stiam si eu, cine e principalul inamic al libertatii mele. Despre frumusete nu ma pronunt, ii las pe altii sa vorbeasca. :)
Pai da, sigur, cine sa sustina institutiile Statului, se stie ca Statul e corupt, la fel si institutiile, deci anarhie?

A, nu anarhie doar ne-puscarie pentru "ai nostri" pe motiv ca "aialalti sunt securistii"

Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 11:06:41.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 11:02:30
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Că PSD nu vinde țara, doar o fură pentru ei? Nici măcar asta nu e adevărat. Ei, care se fac cei dintâi acuzatori ai celorlalți, o îndatorează și apoi o vând. Iar când vin alții la guvernare, iarăși le profită, că au pe cine da vina. După atâta mită de la buget (pe care acesta n-o poate susține) pentu o populație pe care vor să o adoarmă, nu sunt de așteptat niște împrumuturi împovărătoare?
Cine a zis ca PSD nu vinde tara ? Ca eu nu imi aduc aminte sa fi zis asta. Tocmai ce am spus ca mi-as dori sa apara si partide care tin la tara asta, nu doar partide care sunt gata sa vanda tot. Deci PSD e unul din alea care e gata sa vanda tot, ca nu are cum sa apara iar. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 11:04:30
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Diferenta care iti scapa si pentru care lipsa inteligentei nu poate fi o scuza la tine, este ca aia chiar erau vinovati pe cand la astia singurul tau "argument" este ca undeva printre aia care ii inchid pe astia trebuie sa se afle unul care e si el demn de inchisoare dar n-a primit-o, inca, chipurile.

Pai da, sigur, cine sa sustina institutiile Statului, se stie ca Statul e corupt, la fel si institutiile, deci anarhie?

A, nu anarhie doar ne-puscarie pentru "ai nostri" pe motiv ca "aialalti sunt securistii"
Eu ti-am zis si tie si altora. Mi-ar placea sa puna PSD mana pe justitie si sa faca altfel decat ce au facut in anii 90. Sa se apuce si ei sa-i execute pe ceilalti. Poate atunci veti intelege ca uneori si daca ii bagi pe unii care merita la puscarie, tot o nedreptate faci.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 11:07:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cred ca PSD e definitiv compromis si merita sa dispara..
Citat:
Eu nu imi doresc sa fiu condus de PSD.

Hahaha...un mincinos bun trebuie sa aiba memorie buna