Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 12:47:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Da. Am vazut cam ce sustii tu. :)
Ce anume?

Ca poate totusi demonstrezi ca nu poti pricepe si esti scuzat.

Citat:
Uite ca sa va dau o mostra de om moral - CTP care vede bezna cazand peste Romania :
Discutia nu este despre CTP.

Este despre o gratiere care nu rezolva nici o problema.

Este despre dezincriminarea coruptiei.

Dar ce sa faci, iarasi tehnica de deturnare a discutiei in combinatie cu tehnica placii stricate..

Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 12:50:02.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:55:15
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce anume?

Ca poate totusi demonstrezi ca nu poti pricepe si esti scuzat.

Discutia nu este despre CTP.

Este despre o gratiere care nu rezolva nici o problema.

Este despre dezincriminarea coruptiei.

Dar ce sa faci, iarasi tehnica de deturnare a discutiei in combinatie cu tehnica placii stricate..
Vezi ca si asta cu gratierea si cu dezincriminarea coruptiei sunt placi stricate si deturnari ale discutiei. Ca nu s-a produs nici o gratiere si nici nu s-a dezincriminat coruptia. Doar ca procurorii aia or sa fie in sfarsit fortati sa munceasca, nu sa stea la cafea ca oricum au butoanele lor la instanta asa ca ii condamna si fara sa faca un dosar bun.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:02:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vezi ca si asta cu gratierea si cu dezincriminarea coruptiei sunt placi stricate si deturnari ale discutiei. Ca nu s-a produs nici o gratiere si nici nu s-a dezincriminat coruptia. Doar ca procurorii aia or sa fie in sfarsit fortati sa munceasca, nu sa stea la cafea ca oricum au butoanele lor la instanta asa ca ii condamna si fara sa faca un dosar bun.
Vorbim despre ce s-a produs sau despre ceea ce se intentiona sa se produca?

Argumentatia in directia asta fiind unde?

Ca ar fi primul lucru util si la obiect care il scrii..
Vechi 01.02.2017, 13:06:43
Senior Member

Implicit

Pai nu a fost data vreo OUG privind gratierea asa ca ai ramas in urma. Iar dezincriminarea abuzului in serviciu nu inseamna dezincriminarea coruptiei pentru ca dupa cum singur ti-ai dat cu stangul in dreptul ai vazut ca Secureanu poate fi anchetat si fara sa fie acuzat de abuz in serviciu. Eu am sustinut masura asta si nu de acum, pentru ca nu am incredere in procurori.
Basescu spunea acelasi lucru pe timpul lui Nastase. Ca este purtat pe la PNA pentru o acuzatie care poate insemna orice. Si avea dreptate si el atunci, chiar daca eu cred ca si el e un hot care merita sa ajunga alaturi de Nastase, Dragnea sau Iohannis la puscarie. Dar nu pentru orice. Sa puna mana sa faca aia dosare bune si sa-i bage pe toti pentru 20 de ani, nu vreau sa traiesc in tara unde Al Capone e regula.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:49:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai nu a fost data vreo OUG privind gratierea asa ca ai ramas in urma. Iar dezincriminarea abuzului in serviciu nu inseamna dezincriminarea coruptiei pentru ca dupa cum singur ti-ai dat cu stangul in dreptul ai vazut ca Secureanu poate fi anchetat si fara sa fie acuzat de abuz in serviciu.
In sfarsit o remarca la obiect.

Deci de gratiere am scapat? De tot? Esti sigur?

Apropo de dezincriminarea abuzului..cum arata textul inainte, cum arata acum sa vedem ce am avut si ce-am pierdut.

Citat:
Eu am sustinut masura asta si nu de acum, pentru ca nu am incredere in procurori.
Asta nu e un argument, cu argumentul asta poti desfiinta toate legile.

Citat:
Basescu spunea acelasi lucru pe timpul lui Nastase. Ca este purtat pe la PNA pentru o acuzatie care poate insemna orice. Si avea dreptate si el atunci,
Sa ramanem pe subiect, care nu e nici Basescu.
Vechi 01.02.2017, 14:02:07
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In sfarsit o remarca la obiect.

Deci de gratiere am scapat? De tot? Esti sigur?

Apropo de dezincriminarea abuzului..cum arata textul inainte, cum arata acum sa vedem ce am avut si ce-am pierdut.

Asta nu e un argument, cu argumentul asta poti desfiinta toate legile.
Nu stiu daca de tot si sincer nici nu ma intereseaza. Imi pare bine daca li s-a facut munca mai grea procurorilor si cred ca e un progres. E simplu de ce. Daca in alte tari nu exista infractiunea asta, ma gandesc ca stiu aia de ce nu exista. La fel si cand vorbim despre imunitate.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 15:02:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu stiu daca de tot si sincer nici nu ma intereseaza. Imi pare bine daca li s-a facut munca mai grea procurorilor si cred ca e un progres.
"Nu stiu, nu ma intereseaza dar imi pare bine si e un progres ca [insereaza aici idee aleatoare]" - asta spune tot

Mi-ai distrus tot optimismul, incepusem sa cred ca-ti revii :)

Si chiar credeam ca o sa reusim sa discutam la obiect pe tema asta..

Nu am nici o problema in a-ti da dreptate daca poti sa demonstrezi ca ai, sa stii.

Nu am ore la dispozitie sa ma documentez exhaustiv vizavi de orice subiect, asa ca e posibil ca la unele capitole sa am goluri, nu am probleme in a recunoaste asta.

Dar pot si sa recunosc cand altul habar n-are despre ce vorbeste sau incearca doar sa deturneze discutia.

Citat:
E simplu de ce. Daca in alte tari nu exista infractiunea asta, ma gandesc ca stiu aia de ce nu exista. La fel si cand vorbim despre imunitate.
Pai ti-as cere sa demonstrezi ca nu exista ceva echivalent (nu e musai sa-l crezi pe jmecherila ala) dar ti-am dat o tema mult mai simpla si ai picat cu brio

Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 15:12:34.
Reply With Quote
Răspunde