![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de acele torturi pentru marturisirea lui Dumnezeu, sa nu am nici indrazneala sa le rostesc dar apoi sa-mi platesc facturile cu ele . Citat:
In plus smintitii aia din piata victorei pot sa le foloseasca pt a-si creea o platforma politica.Si uite asa patimile unui mucenic pt Hristos devin batjocura si brand de exploatare pentru altii.Iar Dumnezeu nu va ingadui asa ceva. In caz ca nu stiai, versurile mucenicului Radu Gyr le-am mai auzit si din gura minionului lui Macovei, la referendumul de demitere a lui Basescu. Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 12:49:58. |
|
|||
|
|||
![]()
E evident ca Sodoma si Gomora sunt niste mituri iar potopul a fost unul local.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa se va trece. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cartarescu ne spune si el care e cauza daramarii Turnului Babel. Oamenii cinstiti care ii lasa pe populisti si pe corupti sa profite in loc sa-si apere brava lume noua. :)
"Din vina noastră avem Brexitul, din vina noastră vom avea Frexitul, din vina noastră oameni care fug de război ne mor la granițele apărate de ziduri. E vina noastră, a tuturor, că putem privi cum lucrurile se deteriorează de la o zi la alta fără să facem nimic, ca și când apropierea catastrofei nu ne-ar privi pe noi, ci pe altcineva. Când politica nu e suficientă ca să ne apere viețile, demnitatea și viitorul, ne rămâne mereu soluția protestului civic. Când partidele sunt neputincioase, putem măcar noi, oamenii, să ieșim în stradă. Nu Trump, nici Putin nu vor distruge Europa, ci lipsa noastră de entuziasm, de idealuri, de valori." ![]() Duminica viitoare fiti stelele din drapelul UE. Sau culoarea albastra. Oricum, e important sa fiti acolo. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
copacele, iar ai dat in clocot...
sfant? ia uite ce zicea "sfantul" asta: "Dacă nu alăptați copiii, veți alăpta cancer!" " Deci, iată o mare cheie a lucrurilor: precum au fost purtările și toate simțămintele mamei, în vremea celor nouă luni. așa va fi și moștenirea copilului ce se va naște, pe toată viața sa. Dacă părinții i-au tulburat tocmirea cu fărădelegea desfrânării, aceasta se va întipări într-însul cu tărie mare. Iar când se va naște, până nu ajunge să priceapă, se va juca cu sora de-a mirele și mireasa, și încă de Ia 7 ani. Mai târziu, va cerca la dobitoace, sau se va deda la curvie cu mâna, pe urmă curvie în regulă, patimi care îi vor omorî milioane de celule nervoase. Și de nu se va întâlni cu cineva care să-i cunoască boala, pe la vârsta căsătoriei va ajunge în doaga nebuniei." schizofrenie in cea mai pura forma, asta e "sfantul" arsenie boca. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu văd schizofrenie și nici legătura cu discuția de față.
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu vezi dta nu inseamna ca nu este. legatura e dl copacel, il tot pomeneste pe arsenie boca.
v-as intreba pe toti cei care nu vedeti schizofrenie cum a fost cu dobitoacele, dar hai, sa n-o fac. |
|
|||
|
|||
![]()
Hello, am cateva nelmuriri, ca m-ai lasat ca magarul in ceata:
Cum este cu Sodoma & Gomora si Potopul ? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“În general noi trebuie să ne ocupăm nu numai cu sportul, tineretul credincios ar trebui să se unească în grupuri, să învețe arta milităriei, sportul, lupta. De asemenea, să însușească deprinderea de a împușca, de a alerga, să facă diverse exerciții militare și, dacă e posibil, să învețe a folosi toate tipurile de armament.” Okaaaay.Nu ma asteptam de la un monah o astfel de atitudine. |
|