Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2017, 11:12:37
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai le cam iei cu mintea goala. Ca uite, eu ti-am spus acum mai bine de o saptamana ca piata e Coreea de Nord si abia apoi s-au gandit aia sa faca steaguri din trupurile oamenilor.
Cum (aproape) ziceam pe alt topic, obsesia antiecumenismului e o maladie de același tip cu cea antioccidentală, punându-i pe adepții lor să alerge la nesfârșit după niște ținte false, ori alarmând neobosit pe toată lumea, stârnind agitație și, evident, ratând în felul ăsta mizele reale, adică lupta cu propriile păcate, personale ori sociale în cazul de față.

Dușmanii cei mai periculoși (sau singurii) nu sunt în afară, pentru că aceștia nu te pot atinge decât în vulnerabilitățile pe care tu singur le lași descoperite.
Vechi 14.02.2017, 11:16:00
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Cristian macar lui Danilet i-ai batut obrazul ? Ca ai venit si ne-ai aratat parerea lui de expert care printre altele sustinea ca CSM trebuie neaparat sa dea aviz pentru ordonanta aia. La fel si aia de la Digi sau Hotnews. Iata ca CCR spune ca "CSM apreciaza excesiv ca acele prevederi ar fi indreptatit CSM sa de aviz in orice problema care priveste activitatea instantelor".

Macar te-ai suparat un pic ca te-au mintit? Nu zic sa te revolti, dar macar ti-ai pus vreo intrebare ? Macar una mica asa, bai, daca ma mint astia ?
Minciună, spui? Poate nu știi cât de frecvent diferă opiniile juriștilor. Nu sunt în măsură să stabilesc valoarea de adevăr între cea a lui Danileț și cea a CCR.

Citat:
Daca totusi coruptii aia de pe forum au dreptate si ma insel din cand in cand ? :)
Asta nu o pune în dreptul meu! Decât dacă o luăm într-o accepțiune foarte generală, în care mă încadrez și eu.

Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 11:19:45.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:23:11
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Minciună, spui? Poate nu știi cât de frecvent diferă opiniile juriștilor. Nu sunt în măsură să stabilesc valoarea de adevăr între cea a lui Danileț și cea a CCR.
Pai spune asa. Ai mei au dreptate intotdeauna dar se inseala aia care au o opinie contrara.

Uite aici 2 ONG-iste care desi critica guvernul asa cum e normal sa faca orice oengista si cum e normal pentru ca e un guvern prost, mai arata cu degetul si spre altii care s-ar fi comportat abuziv in tot acest scandal. Nu e normal sa-i maturam pe toti ?

https://www.youtube.com/watch?v=cQ1yrpacSyg&app=desktop

Evident, poti fi de acord cu ele atunci cand spun ca guvernul a gresit si in total dezacord atunci cand spun ca aia pe care-i sustine Hotnews ar fi gresit. :)
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:25:37
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dușmanii cei mai periculoși (sau singurii) nu sunt în afară, pentru că aceștia nu te pot atinge decât în vulnerabilitățile pe care tu singur le lași descoperite.
Perfect deacord cu tine! Excelent spus! Desigur, cu exceptia cand e vorba de ocupatie armata si sa speram ca nu vom mai trece prin asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:31:19
Senior Member

Implicit

Pai cand am fost noi bre ocupati de armata ? Am fost un pic in primul razboi si pana la 23 august in al doilea razboi, ca dupa aia au adus armata aici aliatii nostri. Exact ca acum.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:31:23
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai spune asa. Ai mei au dreptate intotdeauna dar se inseala aia care au o opinie contrara.
Uite, vezi, ăsta e cusurul tău: răstălmăcești. :)
Iar eu n-am vreme (sau energia unui AlinB) să repun în ordinea corectă toate spusele.
Vechi 14.02.2017, 11:41:20
Senior Member

Implicit

Uite-te la inregistrarea aia si pune pe foc tv-ul si laptoapa. Sau macar Digi si Hotnews daca tii la ele. Ca nu o sa gasesti niciodata adevarul in partea aia, mai bine te uiti si tu ca oamenii la GhitaTV. Macar e mai amuzant. :)
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:50:42
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Am citit.Acolo Antonie Cel Mare spune un lucru foarte subtil:"
Trăind se va afla fără frumusețe și netrebnic pentru mântuire.
întru virtute suntem ai lui Dumnezeu, iar făcându-ne răi
ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert. "

Sa faci abuz de mila si iertarea lui Dumnezeu inseamna sa fii rau.

Ia citeste tu acum cu mare atentie cele de mai sus.
Citesc și văd chiar și în această frază ruptă din context că spune despre "Acela ce nu se mânie în deșert", dar mă tem că am vorbit degeaba, așa cum bănuiam.

Last edited by simpllu; 14.02.2017 at 11:56:31.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:55:52
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Citesc și văd chiar și în această frază ruptă din context se spune că "Acela ce nu se mânie în deșert", dar mă tem că am vorbit degeaba, așa cum bănuiam.
"iar făcându-ne răi
ne facem nouă vrășmaș pe Acela
ce nu se mânie în deșert."

Probleme stimabile ?
Apoi stimabile ia explica tu cum e cu Sodoma & Gomora si Potopul.Ai cuvantul stimabile. Sa te vad. Hai explica.

Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 11:59:56.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:59:27
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Ce spun eu și ce pricepi tu. Eu m-am referit la faptul că Dumnezeu nu se "enervează" cum ai spus tu. Pricepe că Dumnezeu nu este așa cum ni-L imaginăm noi, după percepțiile noastre pătimașe, lucru pe care tu refuzi să-l înțelegi sau refuzi să crezi că inițial ai spus o prostie.
Reply With Quote
Răspunde