![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dușmanii cei mai periculoși (sau singurii) nu sunt în afară, pentru că aceștia nu te pot atinge decât în vulnerabilitățile pe care tu singur le lași descoperite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 11:19:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Uite aici 2 ONG-iste care desi critica guvernul asa cum e normal sa faca orice oengista si cum e normal pentru ca e un guvern prost, mai arata cu degetul si spre altii care s-ar fi comportat abuziv in tot acest scandal. Nu e normal sa-i maturam pe toti ? https://www.youtube.com/watch?v=cQ1yrpacSyg&app=desktop Evident, poti fi de acord cu ele atunci cand spun ca guvernul a gresit si in total dezacord atunci cand spun ca aia pe care-i sustine Hotnews ar fi gresit. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Perfect deacord cu tine! Excelent spus! Desigur, cu exceptia cand e vorba de ocupatie armata si sa speram ca nu vom mai trece prin asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cand am fost noi bre ocupati de armata ? Am fost un pic in primul razboi si pana la 23 august in al doilea razboi, ca dupa aia au adus armata aici aliatii nostri. Exact ca acum.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar eu n-am vreme (sau energia unui AlinB) să repun în ordinea corectă toate spusele.
|
|||
|
|||
![]()
Uite-te la inregistrarea aia si pune pe foc tv-ul si laptoapa. Sau macar Digi si Hotnews daca tii la ele. Ca nu o sa gasesti niciodata adevarul in partea aia, mai bine te uiti si tu ca oamenii la GhitaTV. Macar e mai amuzant. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by simpllu; 14.02.2017 at 11:56:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert." Probleme stimabile ? Apoi stimabile ia explica tu cum e cu Sodoma & Gomora si Potopul.Ai cuvantul stimabile. Sa te vad. Hai explica. Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 11:59:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce spun eu și ce pricepi tu. Eu m-am referit la faptul că Dumnezeu nu se "enervează" cum ai spus tu. Pricepe că Dumnezeu nu este așa cum ni-L imaginăm noi, după percepțiile noastre pătimașe, lucru pe care tu refuzi să-l înțelegi sau refuzi să crezi că inițial ai spus o prostie.
|
|