![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Wow...dupa ce am citit aici vad ca nu sunt singura cu nenumarate temeri si frici mai mult sau mai putin neintemeiate,mai mult sau mai putin "normale".Mie imi e teama de paianjeni,intuneric,inaltime,singuratate(nu suport sa stau singura in casa),ape adanci,moarte(catalepsie,cred ca asa se numeste starea aceea in care persoana este ca si moarta)...hm...mai am cateva...Ma intreb de unde vin aceste temeri neobisnuite si nejustificate uneori.E foarte greu de trait cu ele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Începutul înțelepciunii este frica de Dumnezeu" De ce să-mi fie frica dacă Dumnezeu veghează mereu asupra mea și semnul crucii este "armă împtriva diavolilor"???? Ia gândiți-vă la pusnici? |
|
||||
|
||||
![]()
claustrophobia, si teama de multime inghesuita(e posibil sa intre tot la claustrfobie, nu mai stiu exact)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Am ramas cu gura cascata ca n-am gasit incadrata in lista de la inceput si tripofobia.
Teama/groaza de gauri multe si apropiate. Imi simt inima ca bate mai repede numa' ca i-am tastat denumirea. Sper sa scap de ea intr-o zi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am asa ceva, insa nu suport multimile de oameni (sa zicem tefelistii din PV, ca pur exemplu) si in general oamenii. :)))))))))))) Ii vad ca pe musita sau Tubifex.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aveti acvariu? viermii aia sunt excelenti si la pescuitul la copca, sunt mai greu de folosit, dar daca nu ai degetele inghetate e ok. in armata ne dadeau aia macar o data pe luna ceva ce-i ziceau macaroane cu carne, invariabil cineva gasea viermi, gatiti, dar inca viermi ![]() se zice ca, cui pe cui se scoate, presupun ca ar putea fi facuta o chestie cu multe gauri pe care s-o distruga colega noastra sau, eventual, sa doarma cu ea... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Adică-n "balastru" aka pilaf n-ai găsit niciodată viermi?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca ura mea fata de grupuri, mai ales fata de cele organziate, e derivata din faptul ca nu am avut vreodata impulsul, care apare deja la copiii de scoala, de a se aduna in grupuri, in care "tii cu ai tai". Si poate de asta imi plac si personajele SF de tip "paramesianic", sau cum ar zice zeloata noastra colega schismatoida Antonia, "antihristi": Sidious, Bane, Vitiate, En Sabah Nur, etc. Sau, momentele cind au loc catastrofe naturale care pun in genunchi si distrug averea chiar si a celor bogati si foarte bogati (ideea de "bogat si puternic" ma umple de furie: de ce sa tot lupti pentru mai mult si mai multa putere?! nu tot o sa crapi si nu iei nimic cu tine!?), sau cind un bogatan isi trage un magnum in devla, pentru ca nu concepe sa traiasca un amarastean, ma bucur. Asta e. Toate sint fobii sau lucrir de catre trbuie sa scapam. Esti genial cu naiul, sper ca colega te citeste. Vorbesc serios, e ceva care chiar e psihologie empirica pura. (Poate intra Cezar si ma executa public).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recunosc, eu am căpătat-o căutând-o cu lumânarea.... Eu de exemplu aș plânge chiar și de mi-aș vedea palma pictată în felul ăsta. http://formato7.com/wp-content/uploa...tripofobia.jpg |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Care sunt principiile fundamentale ? | Eutifiev_EMI | Despre Sfanta Scriptura | 33 | 08.11.2009 23:44:00 |
|