![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
dar remarc o importanta contradictie in ceea ce sustineti.
deci, e ok cand facem sex doar pentru procreere si dam exemple din natura, sunt pagini intregi cu astfel de maculatura chiar pe forumul asta, dar atunci cand eu sustin ca e perfect natural sa facem sex de placere cu o persoana draga si dau exemple din natura in care se petrece acelasi lucru nu mai e ok... (banuiesc ca flying o sa-mi zica ca ratoii aia numai dragi nu-i erau ratei, dar nu stie de fapt cum statea treaba cu rata ![]() ps.bre, sa va lasati nevestele in pace daca nu aveti ganduri sa va inmultiti familia, da? (aici iar o sa inteveniti, cum ca daca cei doi sunt casatoriti e ok, dar nu tine pentru ca sare alde flying si urla, pentru ca si aici exista ceva ce scria alinb mai demult: "pai, ba, tu te-ai casatorit ca sa-ti poti face de cap?" eu zic asa si nici nu mai intervin aici, indiferent ce mai scrie flying ![]() daca tanarul este maturizat psihic si fizic si intalneste o persoana care ii devine draga atunci este perfect natural sa faca sex cu aceasta, este un lucru bun pentru amandoi, nu pacatuiesc, nu fac rau nimanui. |
|