Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2017, 19:15:15
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

@antonia:
Dacă am asculta toti de părintele Anania, dar în tot ce a spus, poate că n-am mai fi dezbinati.

De acord să tinem la adevăr si să recunoastem că este unul singur, respectiv că este păstrat în modul cel mai autentic de Biserica Ortodoxă.

Dar să-i avem în vedere si să-i socotim si pe ceilalti frati, să avem deschidere si respect pentru ei, dacă nu chiar dragoste, tot ca părintele Bartolomeu:

L-am pomenti astazi in rugaciunile noastre, asa cum ati ascultat iubitii mei, si am spus arhiereul Ioan Paul al doilea. Catolicii se roaga pentru sufletul papei Ioan Paul al doilea, pe buna dreptate, pentru ca este seful bisericii lor. Noi ne-am rugat si ne rugam pentru arhiereul Ioan Paul al doilea pentru ca este fratele nostru intru Hristos, avand succesiune apostolica intocmai ca orice arhiereu din Biserica Ortodoxa Romana.
[...]
Daca n-am ajuns inca cele doua biserici, catolica si ortodoxa, sa atingem comuniunea euharistica, catre care tindem si care va fi cand va vrea Dumnezeu, am ramas si suntem in comuniune de rugaciune.

Acum nu stiu ce să zic, în privinta autenticitătii citatelor pe care le-am luat, că sunt de pe... saccsiv.

Last edited by CristianR; 22.04.2017 at 19:21:09.
Reply With Quote