![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Articolele ortodoxe spun ca nu e prostie, decat daca se exagereaza sau se face din alte motive: http://www.crestinortodox.ro/editori...ti-141068.html
Citez: "Hainele oamenilor bineplacuti lui Dumnezeu, ale sfintilor si ale slujitorilor Sfantului Altar sunt sfintite, adica purtatoare de har." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Eu m-am referit la acest prost obicei din timpl slujbelor, în special din timpul Sifntei Liturghii. Că dacă vorbim de maslu sau de o rugăciune de dezlegare, atunci crediciosul stă în genunchi sub epitrahilul preotului. Last edited by simpllu; 24.04.2017 at 23:26:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ps.eu sunt inalt, am probleme mari in zona lombara, mi-e greu sa stau mult timp in picioare nemiscat, deseori imi sustin mijlocul cu mainile la spate, am avut surpriza ca o femeie sa-mi dea peste maini :), peste ceva timp am dus iar mainile la spate si iar mi-a tras una. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Mai puțină costiță și o să te lase durerile de spate. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ai putut sa te abtii, este? Am hernie de disc, nevaccinatorule, si o gramada de discopatii, costita n-are legatura. Soriciul de pe tine da.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că ea intenționa, doar că el nu s-a prins. :))
|
|
|||
|
|||
![]()
vrei sa spui ca nu e vreo prejudecata legata de asta? sa nu stai cu mainile la spate in timpul slujbei? nu m-am gandit, dar cred ca baba vine si acum la biserica asa ca daca merg fara nevasta-mea ma mai gandesc. :)
ps.bai simpllu, te credeam altfel, glume d'astea sa faci in cercul tau de nevaccinatori, tu, flying si inca vreo cativa de pe aici. |
|