Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2017, 12:53:21
antoniap
Guest

Implicit

Dar cum explicam faptul ca un preot ortodox a fost caterisit exact pentru ca enoriasele lui nu făceau avorturi? Slujea la un spital, iar venirurile medicilor obținute din avorturi se diminuasera drastic!!

Astfel am demonstrat ca mitingurile interconfesionale sunt inutile și au la baza doar scopuri ecumeniste. Atât!
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 13:06:45
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Dar cum explicam faptul ca un preot ortodox a fost caterisit exact pentru ca enoriasele lui nu făceau avorturi? Slujea la un spital, iar venirurile medicilor obținute din avorturi se diminuasera drastic!!

Astfel am demonstrat ca mitingurile interconfesionale sunt inutile și au la baza doar scopuri ecumeniste. Atât!
Ai demonstrat din parti. Oamenii aceia care lupta pentru protejarea copilului si a familiei, inclusiv mergind la mitinguri sau reuniuni "interconfesionale" sint mult mai aproape de Imparatia Cerurilor decit un neanderthalian prostanac de zelot athonit, incapabil de disciplina interioara si exterioara, obsedat de abstractiuni precum tot felul de traditii si paseist privind istoria ecleziala. (Ma refer la ciudatii care tocmai au primit un picior in spate pentru nepomenire si alte prostii proto-schismatice). Abstractiunile, zelotismele si teoriile sint creatia mintii umane, si asta ramin. Un copil, o viata, este lucrarea-impreuna a lui Dumnezeu si a creaturilor sale, in care El a pus Ruach Ha-Kodesh. Ca sa nu mai zic cit de inepti teologic sint fugarul Savva si primitivii care il urmeaza, si care au luat-o pe coaja de la ierarhul lor (si nu, nu sint un fan Bartolomeu, dimpotriva) pe buna dreptate. Tu de canoanele care osindesc "tulburarea in Biserica", nu mai zic de schisma, ai auzit? Nu prea, asa-i? Biserica nu e vreun propagator al libertatii mincinoase (de fapt o inrobire sub entropia psihica) care a distrus societatea burgheza europeana si nu numai, ci un clestar de disciplina.
Sa rupi comuniunea cu Biserica lui Hristos pentru motive stupide, precum texte mucegaite de vreme si complet neactuale, e o culme a prostiei.
Vechi 08.05.2017, 13:12:35
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Dovada ? Chiar atata minte ai sa crezi o prostie ca asta ? Acum oamenii nu mai au voie nici macar sa protesteze impreuna ca-s ecumenisti ? :)
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 13:28:47
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Minți cu nerușinare, din moment ce nu aduci nicio dovadă. Nu cred că un preot a fost catersit pentru un asemenea motiv. Astea sunt telenovele pentru proști ca voi, nepomenitorii.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 13:56:28
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Minți cu nerușinare, din moment ce nu aduci nicio dovadă. Nu cred că un preot a fost catersit pentru un asemenea motiv. Astea sunt telenovele pentru proști ca voi, nepomenitorii.
Cred ca e acest caz: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...rduri-bancare/
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 14:05:58
Senior Member

Implicit

"Având în vedere unele informații difuzate în presă, aducem la cunoștința opiniei publice că Pr. Răzvan Scurtu, fost preot misionar la Spitalul „Elena Doamna” din Iași, a fost depus din treaptă (nu mai poate sluji ca preot) nu pentru atitudinea sa vizavi de problema avorturilor, vaccinurilor sau cipurilor, ci pentru abateri de ordin canonic, liturgic și administrativ." Arhiepiscopia Iasilor

Acum pe cine să cred?
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 14:16:47
suslik suslik is offline
Senior Member

Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
"Având în vedere unele informații difuzate în presă, aducem la cunoștința opiniei publice că Pr. Răzvan Scurtu, fost preot misionar la Spitalul „Elena Doamna” din Iași, a fost depus din treaptă (nu mai poate sluji ca preot) nu pentru atitudinea sa vizavi de problema avorturilor, vaccinurilor sau cipurilor, ci pentru abateri de ordin canonic, liturgic și administrativ." Arhiepiscopia Iasilor

Acum pe cine să cred?
Alt cipofob nenorocit care facea valuri. Bine i-au facut!
Vechi 08.05.2017, 14:22:15
Senior Member

Implicit

Nu știm dacă este un nenonorocit, cu atât mai mult ar trebui să avem compasiune pentru el dacă așa este. Pe mine m-a intrigat afirmația inițială a antoniei: "un preot ortodox a fost caterisit exact pentru ca enoriasele lui nu făceau avorturi".
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 14:47:41
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Alt cipofob nenorocit care facea valuri. Bine i-au facut!
Dintr-un articol am inteles ca a fost reclamat pentru ca incerca sa le convinga pe paciente sa nu faca avort. Astea cu vaccinuri si carduri le-au adaugat cei de la spital ca sa fie ceva in plus la dosar (e adevarat, el credea aceste lucruri). A fost reclamat de conducerea spitalului la Mitropolie, de aceea trebuia sa fie si ceva in plus fata de avorturi, era culmea sa-l reclame ca e impotriva avorturilor.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2017, 15:40:50
iana iana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.04.2008
Locație: romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dintr-un articol am inteles ca a fost reclamat pentru ca incerca sa le convinga pe paciente sa nu faca avort. Astea cu vaccinuri si carduri le-au adaugat cei de la spital ca sa fie ceva in plus la dosar (e adevarat, el credea aceste lucruri). A fost reclamat de conducerea spitalului la Mitropolie, de aceea trebuia sa fie si ceva in plus fata de avorturi, era culmea sa-l reclame ca e impotriva avorturilor.
La cat de "multe" caterisiri se fac, nu cred ca Mitropolitul l-a caterisit fara a avea motive intemeiate si doar la cererea conducerii spitalului.
Oare parintele Constantin Tanase de ce nu s-a confruntat cu astfel de probleme?!
Reply With Quote
Răspunde