![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
nu-ți voi spune niciodată iubi
nu am înțeles aminul tatuat pe buzele tale nu am reușit să citesc poezia copodoperă scrisă pe vene tale călugărite într-o mănăstire pe care doar tu o cunoști... nu înțeleg nici acum dragostea ta aproape carnală față de un Yeshua pe care nu L-ai privit niciodată dar pot să închid ochii și să ascult ruga care mă răstignește și pe mine pe brațele tale imaginare. atât pot lua din tine, femeie a văzduhului femeie a zeilor apostol necunoscut profetă anonimă... atât pot iubi atât îmi permiți. iubesc iubirea ta, deși nu o înțeleg, iubesc aminul și felul în care sună ca un clopot ca o catapeteasmă ruptă în tine în fiecare vineri femeie nebună, a nimănui ești! a nimănui ṣi a tuturor care mușcă din tine cum din sfănta cuminecătură lupii veniṭi în miez de iarnă să se împărtășească din sufletul unei căprioare n-am să-ți spun niciodată iubi, femeie a mea, femeie a văzduhurilor din fundul fiecărei gropi săpate pentru cuvintele mele nu-ți voi rosti niciunul din teiubescurile mele pentru că demult te-am zidit în ele doar mă voi preface în limba clopotului care îmi bate aminul Gabriel Gherbăluță.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 19:15:49 |
| Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 16:59:15 |
| Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 12:46:00 |
| Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 15:31:41 |
|
|