![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Si da, legionarii si Antonescu, asa dragi fanaticilor zelotisti, au fost niste criminali. Ca si comunistii si capitalistii corporatisti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Încep să mă satur de forumul ăsta. Vin de bună credință, demonstrez punctual de ce o lege anti-avort singură nu va scădea întreruperile de sarcină, dimpotrivă, va atrage după sine și alte morți, și mi se sare în cap că sunt pentru avort. Din partea unor bărbați, firește, care se consideră mai presus de gestul criminal al muierii.
Eu mă retrag, cel puțin pentru o perioadă. Puneți mâna și învățați niște logică și argumentare. Ah, nu, pentru asta trebuie să mergeți hăt la antici, nu la părintele Cleopa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Last edited by simpllu; 15.10.2017 at 07:33:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concret, din statistici care poti sa le gasesti si pe Internet, decretul lui Ceausescu a salvat viata la 2.500.000 copii dar au murit cca. 10.000 de femei care dintr-un motiv sau altul au refuzat sa fie mame. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.10.2017 at 03:17:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Apoi, eu nu m-aș bucura extatic pentru copiii respectivi, unii dintre ei or fi chiar copiii femeilor ce ulterior au murit renunțând la o sarcină. Prin urmare, au crescut fără mamă. Apoi, nu toți acești copii au scăpat datorită decretului, nașteri oricum s-ar fi petrecut, nr. de peste două milioane înglobează toate nașterile de la decret încolo. Or, e absurd să spui că în absența decretului nimeni n-ar mai fi născut. Revenind la copiii născuți, câți decreței cunoști? Unii au murit prin orfelinate, de foame, pe alții i-au salvat străinii (prin adopții), ce să mai vorbim de cei care se nășteau cu un handicap; aceștia din urmă erau lăsați să moară, fiind considerați inutil societății. Și nu-mi spune că-n condițiile alea toți cei două milioane și jumătate erau sănătoși. Nici pentru cei născuți și crescuți în familii, datorită fricii părinșilor de a face pușcărie, nu m-aș bucura așa repede. Te întrebam la începutul paragrafului câți decreței cunoști tocmai de asta; când un copil e nedorit, crește fără afecțiunea de care are nevoie și ajunge un adult cu probleme. Nu trebuie să fii adeptul psihanalizei ca să înțelegi rolul copilăriei în viața unui om matur sănătos, e suficient să asculți niște mărturii din partea decrețeilor. Te asigur că nu e deloc comod să te știi povară pe capul părinților, să știi că nu ești dorit și nimeni nu te vrea, că ai ajuns pe lume în virtutea hazardului, pentru că nu se găseau prezervative și anticoncepționale. De speranța într-un Dumnezeu atotștiutor și comprehensiv, Care ne trimite pe toți cu un scop pe lume, nici nu poate fi vorba, sau ai uitat de caracterul ateist al comunismului?
"Mergeți și propovăduiți Evanghelia. Dacă va fi nevoie, folosiți și cuvintele." Last edited by Bucuriepedrum; 15.10.2017 at 14:57:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Și, repet, avorturi s-au făcut cu duiumul și atunci, altfel nu se murea pe capete. Ce să mai vorbim de cele care au supraviețuit avorturilor repetate și au multe din perioada respectivă? Da, da, au fost și asemenea cazuri.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Mucenic Corneliu Sutasul | mirelat | Din Noul Testament | 5 | 11.09.2012 23:58:35 |
Concertul Marduk de pe 5 Septembrie | SyntheticBlack | Generalitati | 48 | 28.08.2012 13:10:51 |
10 ani de la actul terorist din 11 septembrie | Yasmina | Generalitati | 53 | 17.09.2011 20:46:50 |
sfantu corneliu sutasu | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 1 | 31.12.2010 15:38:16 |
PS Parinte Corneliu este noul Episcop al Husilor | eduardd | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 20.12.2009 21:35:28 |
|