![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Concluzie: Puric castiga detasat. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altfel, eu pot prețui un om care gândește diferit de mine. Am prieteni atei, buddhiști, neoprotestanți etc. Apreciez orice e bun în oricine. Inclusiv pe Eliade îl citesc cu drag, pe partea de literatură, deși nu subscriu antisemitismului.
|
|||
|
|||
![]()
Aici te-ai dat de gol, la asta adaugandu-se linkul din semnatura ta, iar asta demonstreaza ca tu nu poti fi obiectiva in privinta lui Puric.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E inuman să nu subscrii denigrării unei rase? Nu sunt evreică, deși mi-aș dori din toată inima să fiu. La anul merg la Ierusalim, da. Ca ortodoxă. E un loc sfânt pentru creștini, știi? De gol v-ați dat voi. I-ați arde pe rug pe evrei pentru că nu sunt botezați? :)
|
||||
|
||||
![]()
Sunt româncă mai neaoșă decât mi-aș dori. Mi-am căutat inclusiv rădăcini săsești (datorită numelui și părului). N-am aflat mai mult decât că bunicul tatei vorbea germana (era silit de împrejurări, făcea comerț).
Altfel, pot să mă consideri și evreică, eu o iau ca pe un compliment. Când îmi vei cere certificatul de botez, să mă anunți prin mesaj privat, că poate nu văd pe forum. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am plictisit, mă întorc la film.
|
|||
|
|||
![]()
...........................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 19:26:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar eu nu-l vad pe eliade antisemit. stiu si eu... tanar fiind era greu sa nu fie parte din lumea in care traia, dar in niciun caz nu a lasat sa se inteleaga ca om matur ca ar mai fi antisemit, dimpotriva. eu, un cetatean oarecare, am fost in tinerete antisemit, simpatizant legionar, am doar scuza ca traiam intr-o societate schizoida si eram atras de contrariul ei (in esenta ar fi fost acelasi lucru, dar tineretea poate fi si imbecila), gandeste-te cum a fost in bucurestiul interbelic cand aproape tot ceea ce putea fi considerat intelectual era antisemit, iar niste tineri fascinati de profesorul lor nu puteau fi altceva. citeste-i memoriile, e posibil sa se fi autocenzurat un pic, dar citeste. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ANDREI PLESU - Patimile cu acordul parintilor | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 30 | 18.02.2024 19:16:24 |
"Doua scurte povesti despre ortodoxie" de Andrei Plesu | Florin-Ionut | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 16.02.2013 17:07:52 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
POZITIA MONAHILOR ATHONITI FATA DE PATRIARHUL | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 22.12.2008 14:03:29 |
Pozitia Bisericii fata de multiple casatorii | grumble | Nunta | 3 | 11.08.2006 02:30:05 |
|