Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2017, 21:55:26
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
tu erai cel cu averile, nu?
Nu, eu n-am avere.

Citat:
vad ca se refera numai la femeie in ceea ce ai citat. deci nu despre asta era vorba pana acum, flying si catalin se refera la barbati. si amandoi sunt blasfemiatori.
Pai cu cine sa se casatoreasca barbatii? Intre ei?

Citat:
in ceea ce ma priveste nu-s deloc cel mai potrivit sa dau un raspuns sau sa fac o analiza, nici pomeneala, sunt insa perfect capabil sa recunosc o opinie corecta. dar ca sa-ti fac hatarul am sa ma uit pe intreaga epistola.
Si eu credeam despre mine ca sunt perfect capabil sa recunosc o parere corecta, dar mintea mea era "corupta" de trup si eu nu stiam.

Nici eu n-am inteles decat foarte greu(impotriva vointei mele) de ce barbatul, cu toate ca e dotat cu penis, e mai bine din punct de vedere duhovnicesc sa nu-l utilizeze, decat pentru a urina. Scriptura m-a ajutat mult.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care sunt conditiile pt a te calugari? Ioanna Generalitati 135 23.10.2017 22:35:07
imbracamintea la calugari gheorghie Generalitati 12 09.09.2010 14:30:20
Falsii calugari puciosi, andreicozia Calugarul 0 20.04.2010 01:32:12
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? sophia Calugarul 322 26.06.2009 14:51:55