![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
...:)) zise toba de șunculiță ... :))
|
|
|||
|
|||
![]()
el e toba de "istorie alternativa" ca musiu celalat care a fost banat deja de vreo 3 ori da' tot revine cu glorioase povesti ... :))
E drept ca alalat este "pe invers", "istoria alternativa" ar trebui sa aduca nemuritoare glorie ortodoxiei, da' in esenta si consecinte ambii troli sunt frati. :)
|
|||
|
|||
![]()
si tu ca si alalalt, cum e cate-un post cum va ganditi numa la sunci...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce să-i faci, dacă în sensul asta inspiri omul ... :))
|
|
|||
|
|||
![]()
nope, nu e inspiratie, e rautate.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Si cum tu esti expert in rautate... nu putem sa nu-ti dam dreptate.. :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|