Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2017, 11:22:08
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Arata-mi te rog un "bolborositor" de al vostru care sa fi convertit cu bolboroselile lui pe cineva... si doar prin asta.
Tocmai, că nu există niciun singur caz în care vorbirea în limbi să fi fost semn pentru necredincioși, de la începuturile mișcării penticostale până la al treilea val, power evangelism, inițiat de Wimber.
Niciunul!
Iar apostolul Pavel scrie că așa trebuie să fie, ”prin urmare...”.
Vechi 19.12.2017, 12:32:58
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
nu există niciun singur caz
Niciunul!
Pentru cei din afara lucrarii Duhului Sfant, nu exista nicio profetie, nicio vindecare, nicio vorbire in limbi, nicio minune a lui Dumnezeu. In toata istoria crestinsmului.

Despre TOATE se poate carcoti, se poate comenta negativ, se poate spune ca nu-i dovedita suficient.

Ai tu vreo minune care sa-l convinga pe un ateu?

Tot la fel nici eu nu am nicio vorbire in limbi, nicio vindecare si nicio exorcizare care sa te transforme pe tine intr-un credincios.
Ori crezi Cuvantul, ori nu-l crezi. E alegerea ta.
Vechi 19.12.2017, 13:33:07
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Eu cred Cuvântul și iau aminte la toate detaliile menționate acolo, tu ești cel care nu-l crezi. Eu cred tot ce au învățat și experimentat apostolii. Și nu văd nimic asemănător la penticostali. Ce observ la penticostali este montanismul redivivus.
Vechi 19.12.2017, 14:16:21
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu cred Cuvântul și iau aminte la toate detaliile menționate acolo, tu ești cel care nu-l crezi.
Ba eu il cred. Fara sa cer filmulete de pe youtube care, chipurile, ar confirma adevarul Cuvantului lui Dumnezeu.

Unii, insa, zic ca daca nu vad clipuri, nu cred.
Stii cine a zis asta? Chiar tu. Tu insuti, ursuletule. Nu te mai ascunde dupa coada!
Vechi 19.12.2017, 15:47:37
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Tu vrei ca noi creștinii să credem în mișcările de reînnoire (trezire, chipurile) nu în Cuvântul biblic. Iar dacă nu luăm de bune manifestările voastre cel puțin dubioase, atunci concluzia este că nu credem în ...Iisus Hristos ?
Etalonul sunt Biblia și Sfânta Tradiție nicidecum ce experimentați voi acolo în adunările voastre de rătăciți!
Vrei să impui aceste manifestări ...doar aducând un suport biblic incomplet și ”aranjat” ca să sune cum vreți voi!
Concluzia mea este clară, voi vă bazați pe niște experiențe exterioare, produse de stări emotive și nu vă mai gândiți la ce învățături promovați, fiindcă voi glossolalii sunteți ba mormoni, ba catolici, ba modaliști, ba trinitarieni defecți (nu credeți în nașterea lui Iisus în Ceruri, din Tatăl, înainte de a fi lumea).
Vechi 19.12.2017, 16:20:13
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu vrei ca noi creștinii
Gata, ai lasat-o balta p'aia cu "noi, ortodocsii"?
Te-ai pocait de minciuna?
Vechi 19.12.2017, 17:56:52
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Ortodox sunt, voi fi și așa voi muri.
Stai tu fără griji!
Zi mai bine, vrei să-ți postez aici un videoclip cu vorbire în limbi din biserica mormonă? Zici că-s penticostali, nicio diferență. Dacă nu ți-aș spune că sunt mormoni, n-ai ști!
Te întreb înainte, am observat că ai dezvoltat un anumit fel de alergie la video-uri, nu le deschizi defel.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10