![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Tu crezi ca adevarul sta doar in tine, dar sa stii ca doar pe forumul asta nu este placut adevarul, in afara lui majoritatea ortodocsilor sunt normali. Sa presupunem, prin absurd, ca parintele Pruteanu, dupa ce ii scriu, isi da seama ca a inteles gresit (desi ma indoiesc). Ce faci, o sa continui sa sustii pana in panzele albe neadevarurile sau o sa crezi ce crede si parintele Pruteanu? Daca da, se naste si a doua intrebare, credinta ta depinde doar de ce crede parintele Pruteanu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce vrei sa spui. Recunoaste si tu, pentru prima data de cand esti pe site, ca te-ai inselat cu ceva, primul pas e mai greu, apoi n-o sa mai sustii ca nu te poti insela niciodata.
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
...:)) Sau invers! Am spus că imnografia Bisericii reletează contrariul a ceea ce susții, pricepi? Citat:
Citat:
Uite și un exemplu: o prietenă a fost la Ierusalim în a doua Duminică după Inviere. Rugăciunea Domnească și Crezul sunt rostite (și nu cântate cum se mai practică pe la noi! - mă refer la rugăciunea Domnească) în trei limbi: grecă, rusă și română. Grecii și rușii au rostit la unison rugăciunile, iar când a venit rândul românilor, o parte dintre ei a rostit o variantă, alții cealaltă ... în acele momente ea a roșit, grecii și rușii se uitau ca la felul trei. Citat:
Citat:
Rugămintea mea este să-i scrii Părintelui Pruteanu, poate reușește el să te lămurească. Frumos ar fi să scrii aici argumentația lui, dar mă tem că nu o să-ți placă răspunsul lui. Last edited by simpllu; 08.01.2018 at 15:15:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai modificat mesajul inițial. Las-o așa sau vrei să continuăm? Ți-am dat mură-n gură, la desen chiar nu mă pricep.
Veșnica mantră, cine nu e de acord cu tine se înșeală. :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca te prefaci, ce urmaresti? Saitul http://www.saintjonah.org/ este ortodox, desigur. Insa in acel articol de pe saitul ortodox, daca dai click pe citatele expuse, acele citate sunt preluate de pe saitul calvin. In concluzie, in articolul de pe saitul ortodox sunt de fapt citate de pe saitul calvin. E vizibil pentru oricine citeste articolul. Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:30:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect este sa-i ceri scuze. " Domnule, am gresit, am fost neatent, te rog, iarta-ma!" Nu sa faci precum Cristi Boss care mi-a spus, fara ca eu sa-i fi adresat nici macar un singur cuvant, ca sunt "nebun" si "imbecil" iar mai apoi, fara sa isi ceara iertare, s-a dus si a luat Sfanta Impartasanie. La ortodocsi, cand iei Sfanta Impartasanie nu trebuie mai intai sa-ti ceri iertare celor carora le-ai adresat cuvinte grele si neadevarate? Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:51:03. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cand o sa am timp probabil o sa ii scriu, e posibil sa nu stie care e adevarul. Dar parintele Pruteanu are o multime de alte erori si, din cate scrie chiar domnia sa, multi preoti si colegi i-au atras atentia, dar nu i-a luat in seama. Se plange in unele articole ca a fost admonestat pentru ce spune de catre colegi. Cum sa spui ca mare parte din vietile sfintilor sunt doar povesti si trebuie scoase? Stii ca exact asta e luata de la catolici, ei fac acest lucru, elimina partile despre care nu exisat si date istorice cunoscute. Nici Vechiul Testament nu are explicatii istorice in totalitate. Plus ca cei necununati la Biserica nu traiesc in pacat si multe alte asemenea, cateodata mai gasesc cate una citind cate un articol al domniei sale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. E amuzant ca dai tocmai tu lectii, care nu recunosti cand spui ceva gresit niciodata, nu sa iti mai ceri si scuze. Ieri a recunoscut ca am avut drepate, cu "a cazut cu fata la pamant", azi nu doar ca n-ai mai recunoscut, dar m-ai acuzat pe mine. Ti-am aratat ca e un neadevar cu taiatul limbilor si boscorodeala si continui sa sustii o minciuna. Ca sa nu mai zic de citate din Sfata Scriptura, acolo nici nu aveam pretentii. Last edited by catalin2; 08.01.2018 at 17:20:26. |
|