Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2018, 13:55:20
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
vorbim de un neadevar sustinut de penticostali. Neadevarul este problema.
Observ că pocăiții se laudă cu numărul mare, eu îi las să fie mulți, să fie cât de mulți, Gheena are loc destul.
Pe mine nu mă deranjează această creștere exponențială a pocăiților bolborositori în limbi, fiindcă știu ce o produce și în ce constă. Constă într-o manifestare spiritistă, de la dracul și o produce dorința omului carnal de a fi ”atins de Dumnezeu”,
....
pot confirma că vorbirea în limbi face mult rău,
pocăiții vorbitori în limbi decad spiritualicește, ba chiar încep să păcătuiască, fiindcă dracul din ei care provoacă vorbirea în limbi, îi îndeamnă la păcate felurite, sunt curvari, mincinoși, hrăpăreți. Siguranța lor e falsă, crezând că dacă vorbesc în limbi au Duhul și sunt mântuiți. La fel prostește Dracul și pe martorii lui iehova, aceștia cred că dacă împart acele reviste de rahat, foarte colorate dar fără conținut, vor fi sigur salvați la Armaghedon.
Dracul spune așa: acum, vorbești în limbi, ești salvat, deci fă ce vrei, acum, împarți reviste prin blocuri, ești salvat, deci poți fi gelos, invidios, mincinos, lacom etc.
Așa păcălește Dracul.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10