|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

esti foarte talentat in a bate campii. ai postat asta: nu conteaza cat de idiot sunt sau cat de idiot ma crezi tu, acum conteaza doar ca esti un mincinos. ps.mai cauta, poate reusesti sa gasesti si surse mai bune, netu-i mare. 
				__________________ Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Acum sunt sigur ca tu nu stii ce e aceea ironie. Din faptul ca ai scris numai lucruri gresite pana acum nu e de mirare ca sustii lucruri ciudate si in acest fel. Ceea ce tu nu ai vazut sau nu stii si arata ca era o ironie nu o minciuna, cum fals insinuezi, este ca nu exista mai multe doctorarate intr-un domeniu, doar unul. Se pare ca am fost aproape singurul ortodox care ti-a vorbit frumos pe forum, dar ti-e nu tia placut, ai dat cu balta in balta. De acum o sa ma abtin sa-ti mai scriu ceva, oricum nu ai scris nimic adevarat de cand ai intrat, mai esti si singurul ortodox antiortodox pe care l-am vazut.
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 | 
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 | 
| Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 14:35:20 | 
| Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 14:01:53 | 
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 | 
|  |