Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2018, 00:01:37
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Krautrock Vezi mesajul
Cum adica sa contest Scriptura? Ce inseamna pentru dumneavoastra a contesta scriptura, deoarece eu nu-mi pot imagina la ce va referiti aici.... Asa ca nu vad ce scriptura am contestat....
Iar asta nu pentru ca asa zic eu, ci pentru ca tocmai voi teologii va certati din cauza scripturilor acestora.
Eu nu ma cert cu nimeni.
Tu contesti Scriptura cand iti expui parerile contrare tocmai referindu-te la Scriptura.

Citat:
În prealabil postat de Krautrock Vezi mesajul
Asdediul Ierusalimului de catre babilonieni a fost un asediu...

Asa ca nu stiu pe ce text din vremea lui Nebuchadnesar al II-lea va bazati dumneavoastra atunci cand afirmati acest lucru.
Cea mai mare dezvoltare economica a Egiptului a fost in vremea "robiei" poporului evreu. Ce robie crezi tu ca a fost aceea din care ei s-au eliberat condusi de Moise?
Citeste Scriptura, dar mai intai semereste-te, caieste-te, spovedeste-te si impartaseste-te de fiecare data cand citesti, pana vei intelege Calea, Adevarul si Viata.

Mai mult, ca sa intelegi ca ceea ce scrie in Scriptura nu se "mananca cu furculitza" vezi acest link, macar pana in minutul 13, iar daca nu te intereseaza mai mult, spune-mi de ce.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 26.02.2018 at 05:39:47.
Reply With Quote