![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Te-aștept eu Doamne,ca o arșiță ce-așteaptă vântul
Ca o gură însetată ce nu și-a potolit setea Lupii nu si-au încetat niciodată urletul si cântul Puii de cerb n-au înteles durerea mea Am urlat din adâncul meu ca Tu să m-auzi Traznetele si văzduhul tunau impreuna Numai eu singur suspinam ca Tu să mă vezi Si noaptea dormea ca intuneric s-apuna Privit-am la cer cand toti ma ocarau Ridicatu-mi-am privirea spre tine Iar diavolul imi arunca mere dulci si-otrăvite Chemat am fost de tine dar nu te-am auzit Eu m-am urmat pe mine Nedeslușit erai ca un foc ce-ti mistuie suflarea Eu Te-asteptam de-o veșnicie insa m-am prăbusit Cu capul in pământ plângeam si-ti umezeam cărarea Căci toate cu înțelepciune le-ai facut Că erau toate bune si frumoase Din tina si noroi le-ai prefăcut Tu ai dat cerului podoaba Si nopții tu i-ai dat contur La fel si soarele s-ajungă Cuvânt din zeu lumină din cuvânt In Tine pot să încapă toate Dar fără Tine sunt nimic E intuneric mare peste mine Sunt parasit de tot de către tine Căci tu ma pedepsești cu lipsa Ta Sunt gol sărac pierdut si uite-mă Pământ murdar ce-așteaptă mila Ta
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|