Citat:
În prealabil postat de Moroco
Nu-mi fac nicio grija, CLD este Hristos-Cuvantul si nu este alta dogma, ci este Mantuitorul promis care a venit acum 2000 de ani ca sa fie vazut de Israelul cel vechi si vine acum in Cuvant si mantuirea oricui este in mana Lui, nu a mea.
E vorba de interes si de o solutie la amenintarea regimului iliescu, continuator al regimului comunist. S-au luat niste decizii cu intelepciune. Acum au trecut acele timpuri. N-ar fi normal sa credem Adevarului? N-ar fi normal sa ne revizuim atitudinea fata de cele 7Tr.E si fata de sCNIP sau ne este frica pentru ca antihrismul si eretismul european si mondial, comunismul si paganismul se intoarce? Eu stiu ca nu poti priva pe cei de azi, pe ortodocsi de CLD mentinand o gogorita si o frica groazanica prin intermediul canoanelor care osandesc sectarismul. Oricien citeste cu buna credinta va fi pazit de lume si se va putea mantui caci Dumnezeu spune in carte adevarul Adevarat si oamenii isi pot da seama si vor lepada toata minciuna din lume.
Din moment ce este acelasi Hristos de acum 2000 de ani inseamna ca sunt valabile aceleasi dogme. Pentru ca sa-ti dai seama ca este acelasi Hristos, trebuie sa cercetezi, sa citesti cu buna credinta, sa intelegi, sa nu minti si sigur iti vei da seama ca este acelasi Domn Hristos Cuvantul, mantuitorul promis. Multi mantuitori se vor ridica dar unul singur este Hristos-Cuvantul de acum 2000 de ani care sufla prin Trambita.
|
1. CLD este alta dogma - este o dogma eretica - asat zice Biserica toata. Este milenarism, judecata si anti-BOR.
2. Soliciti citirea "cu buna credinta". De fapt soliciti acceptarea idioata si mancatul fara a gandi o lucrare sectara de doua parale.
3. Din moment ce este acelasi Hristos - NU ESTE ACELASI HRISTOS. Asta fac toti sectarii, zic ca "Hristos este la noi".
Hristos nu este la voi - Hristos este in alta parte.
4. Hristos nu sufla prin trompetele sectare pe care le inventati voi nu sufla prin ereticii si demonizatii care aud diavolul si vorbesc de la diavol sa piarda suflete.
Hristos vorbeste in Biserica.
5. Din nou, amesteci politica cu negationismul cu conspirationismul.
Adica o tocanita sectara fara logica, de dogma, profetii, misticism, toate ca sa iaas un discurs apocaliptic care infricoseaza fraierii fara discernamant...