Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2021, 17:36:52
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Tot nu ai zis nimic si esti tot prost. Degeaba repeti o prostie doar confirmi prostia ta.

Ce zici tu nu apare nicaieri in ortodoxie.

Asa ca habar nu ai de dogma ortodoxa si mai si mananci rahat cu aplomb.

Ce pot sa zic, dogmatistul NIP deja faci deja noi dogme fara sa fi citit boaba de documentatie.

La fel ca si cu pamantul plat, sfarteci bunul simt si ratiunea cu o fudulo-prostie epopeica.

Esti de o prostie epopeica.

Cine a zis aia cu sfartecatul tainelor, Moroco? Sau va dicteaza tatucu de la NIP si luati lectii de dogmatica "pentru fraieri", cu lozinci?
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 17:46:25
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Tot nu ai zis nimic si esti tot prost. Degeaba repeti o prostie doar confirmi prostia ta.

Ce pot sa zic, dogmatistul NIP deja faci deja noi dogme fara sa fi citit boaba de documentatie.

La fel ca si cu pamantul plat, sfarteci bunul simt si ratiunea cu o fudulo-prostie epopeica.

Ce pot sa zic, dogmatistul teolog raspopit deja faci deja noi dogme fara sa fi citit boaba de documentatie.

La fel ca si cu pamantul glob, sfarteci bunul simt si duhovnicia cu o fudulo-prostie epopeica.

Citat:
Cine a zis aia cu sfartecatul tainelor, Moroco?
Pruncul Iisus pe vremea lui Arie si a primelor sinoade ecumenice. (Era vorba de haina nu taine!)

Citat:
Sau va dicteaza tatucu [...] si luati lectii de dogmatica "pentru fraieri", cu lozinci?
Sau va dicteaza tatucu-rau de la scoala si luati lectii de dogmatica pentru fraieri, cu lozinci?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 18:14:19.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 18:47:59
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Si asta a facut Arie? Era croitor si nu i-a placut haina si a facut alta?

Asta este erezia lui Arie in viziunea lui Moroco-Arie?

In rest Moroco este un papagal pe toata linia.

Ce pot sa zic, ma bucur ca iti confirmi pozitia.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2021, 13:47:01
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Si asta a facut Arie? Era croitor si nu i-a placut haina si a facut alta?

Asta este erezia lui Arie in viziunea lui Moroco-Arie?

In rest Moroco este un papagal pe toata linia.

Ce pot sa zic, ma bucur ca iti confirmi pozitia.
Tu nu poti citi?
Am zis ca asta e pozitia pruncului Iisus Hristos care a grait sfintilor pe vremea primelor sinoade ecumenice. Eu ca papagal, am repetat ce am auzit de la sfinti.
Nu e pozitia mea, nu confirm pozitia mea ci pozitia Domnului Iisus Hristos.

Halal teolog esti Dumneata care te informezi de pe Wiki negand adevarul marturisit de Domnul Iisus!

Nu spun ca Arie nu a mai avut si alte pareri (gresite) dar principalul pacat de care s-o fi pocait de atunci e ala care l-am afirmat stiind eu asta de undeva de la sfinti, de pe net.

Marturisesc ca asa o fi daca asa a zis pruncul Iisus:
Citat:
În prealabil postat de Iisus copil
AriE A NEGAT si a sfartecat HAINA sfântă a DOMNULUI pe care o purta si o poarta Iisus-Credinta (circumcizia, botezul, ungerea, trimiterea, sfintenia, Cuvantul, lucrarea).
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 24.03.2021, 14:16:29
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Papagalule, wikiul are informatia fundamentala ca informatie publica.
Ca pentru prosti. Sa vezi si tu 3 pagini scrise diferit ca zic aceladi lucru

De asta ti-am dat wiki sa vezi ca nici in sursele imediate nu te uiti.

Deci recunosti ca asa cum nici intro dogma de baza nu te pricepi canu te pricepi la nimic in teologie.

Daca asta nu ai stiut-o atunci cum Dumnezeu stii vreo boaba de teologie?

Tu stii invataturi de pe sant basme despre Dumnezeu...
Reply With Quote
Vechi 24.03.2021, 14:19:55
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Papagalule, wikiul are informatia fundamentala ca informatie publica.
Ca pentru prosti. Sa vezi si tu 3 pagini scrise diferit ca zic aceladi lucru

De asta ti-am dat wiki sa vezi ca nici in sursele imediate nu te uiti.

Deci recunosti ca asa cum nici intro dogma de baza nu te pricepi canu te pricepi la nimic in teologie.

Daca asta nu ai stiut-o atunci cum Dumnezeu stii vreo boaba de teologie?

Tu stii invataturi de pe sant basme despre Dumnezeu...
Nu-i despre mine nici subiectul asta!
Iti raspund dincolo!
Reply With Quote
Răspunde