![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pamantul pe orizontala l-am vazut cu apa plata iar pe veritcala l-am vazut din filmarile din balon care ne prezinta un cerc luminos inconjurat de orizont drept , cerc in jurul camerei! N-am niciun interes sa sustin ca vad altceva. Tu de ce nu accepti realitatea ca sa ne spui tu ce vezi? Ia spune tu ce vezi fara interese ascunse si fara argumentatie si fara tactici de manipulare! Ce vezi dumneata domnule pui al baronului de Miunhauzen care sustine ca stie el mai bine ca mine ceea ce vad eu? Hai prezinta-ne ce vezi? Daca vezi si tu un cerc luminos inconjurat de orizont perfect drept, cerc, hai spune de la care inaltime incepe sa se vada cercul ca o sfera? De ce ar deveni cercul sfera daca te inalti mai sus? Cercul cu cat te inalti se vede ca ramane cerc. Daca ar fi sfera atunci cu cat esti mai aproape de sfera se vede ca este o sfera. De ce? Pentru ca ar trebui sa vezi cum marginile cercului se lasa in jos in jurul centrului cercului care devine asa ca un deal. Asta nu se intampla. Pentru ca asta nu se intampla atunci o duci tu impreuna cu prietenii tai de baroneala, o duceti la distanta foarte mare ca sa poti acolo confunda cercul cu o sfera. De la o distanta foarte mare orice cerc poate parea sfera. Ca sa-ti dai seama trebuie sa te apropii! Apropiindu-te, ”sfera” devine cerc si-ti dai seama ca e cerc. Voi zice-ti invers, ca de la distanta se vede mai clar ca e sfera. Luna de unde stii ca e o sfera in partea ei vazuta? Daca si ea e un cerc luminos? Ca sa-ti dai seama trebuie sa te apropii si nu sa te departezi. De la distanta mare oricine confunda cercul, discul cu bila-mingea. Cum faci sa-ti dai seama daca e sfera sau e cerc-disc? Te apropii si apropiindu-te constati ca vezi un cerc luminos si mai jos, pamant-insule inconjurat de ape plate. Vezi cumva altceva decat mine domnule pui al baronului de Miunhauzen?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 26.05.2021 at 13:07:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce dovezi ai aici? Asta este o ipoteza nicidecum o certitudine asa cum o vinzi tu, prin generalizare. 1. Ai vazut tu cu ochii tai ? 2. Au vazut altii cu ochii lor ? 3. Ce dovezi de observabilitate directa ai ? Cum de iti permiti sa afirmi ca vezi ceva cand tu.. de apt nu vezi. Tu de fapt presupui ca vezi, dar nu vezi nimic. Doar iti inchipuiesti ca vezi, cand de fapt ce zici tu "vezi" este de fapt "prespui ca vezi". Cum treci de la presupunere la certitudine. Cum sustii tu certitudinea? Doar pe "credinta"? |
|