Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2021, 21:15:25
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Dvs lucrati in vreun fel in aceasta lume si sunteti remunerat financiar?
Daca da... atunci slujiti lui mamona, pentru ca daca Dumnezeu ar fi cu dvs atunci ar face posibila calea Lui in care supranaturalul firii Lui ar facilita supravietuirea dvs fara a va supune in vreun fel legii omenirii.
In revelatie alesii lui Dumnezeu(cei 144 de mii) sunt protejati diving de zeitate astfel nu au semnul fiarei, dimpotriva au semnul lui Dumnezeu pe fruntile lor.

PS O sa raspund foarte greu pentru ca e vacanta, soare, valuri si caldura mare. Posibil din octombrie sa am mai mult timp.
Dupa 144 mii, completeaza cu asta te rog ca ai uitat sa mentionezi din Biblia Ortodoxa!!!! : "9. După acestea, m-am uitat și iată mulțime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul și semințiile și popoarele și limbile, stând înaintea tronului și înaintea Mielului, îmbrăcați în veșminte albe și având în mână ramuri de finic." ...

Pentru restul lumii @Demetrius (ok), @Iorest (esti de treaba), dobrin7m (sunteti ok, dar...), astazi m-am convins am fost la biserica si am intrebat pe duhovnicul meu (asa printre altele) de treaba cu semnul fiarei la vaccin, si a spus ca vaccinul nu are legatura cu semnul fiarei din Apocalipsa - nu are nimic de a face cu medicina, tot ce am auzit de la voi sunt doar talcuiri (cuvantul rostit de el e "talcuire"). Deci mi-a dat dreptate, speriati degeaba lumea cu "semnul fiarei" la vaccin cand de fapt nu are nici o legatura. Cine vrea sa il faca, cine nu NU si cu asta am terminat povestea! Nu ti se va scadea imunitatea daca il faci, depinde ce organism ai

Lumea care este speriata asa tare de Covid sau vaccin, provine de la faptul ca in cazurile rudelor lor apropiate sau prieteni, s-au intamplat sa se incadreze cei putini din 1-7% care pot avea reactii severe, care duceau si pana la moarte si de spaima lumea incepe propaganda anti-vaccinare, asta nu inseamna ca oricine face vaccin va muri 100%. NU! Adica psihologic si eu m-as simti super distrus emotional sa aflu ca anumite rude din familie ar ajunge la asa ceva, si e normal sa actionez ca anti-vaxxer (daca asa era intr-o realitate alternativa)

Last edited by Adr.iu91; 04.08.2021 at 21:17:57.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2021, 23:26:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Pentru restul lumii @Demetrius (ok), @Iorest (esti de treaba), dobrin7m (sunteti ok, dar...), astazi m-am convins am fost la biserica si am intrebat pe duhovnicul meu (asa printre altele) de treaba cu semnul fiarei la vaccin, si a spus ca vaccinul nu are legatura cu semnul fiarei din Apocalipsa - nu are nimic de a face cu medicina, tot ce am auzit de la voi sunt doar talcuiri (cuvantul rostit de el e "talcuire"). Deci mi-a dat dreptate, speriati degeaba lumea cu "semnul fiarei" la vaccin cand de fapt nu are nici o legatura. Cine vrea sa il faca, cine nu NU si cu asta am terminat povestea! Nu ti se va scadea imunitatea daca il faci, depinde ce organism ai
Nu am zis că ar fi semnul fiarei, am zis că nu știu ce va fi, am dat și citatul acela din Matei în care se zice că urmașii lui Hristos vor supraviețui și dacă ceva vătămător li se va da să bea.

Mai departe fiecare va trăi și va vedea, nu trebuie nici să ne lăsăm cuprinși de disperare, deznădejde, eu o să-ncerc să mă feresc cât pot de boală sper ca până-n 2023 cum se vehiculează pe net să se termine, perioadele nasoale sunt cele din noiembrie- încolo, doar vara și puțin din toamnă a fost cât de cât normală desfășurarea vieții.

Last edited by Iorest; 05.08.2021 at 22:55:33.
Reply With Quote
Vechi 07.08.2021, 23:37:56
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
astazi m-am convins am fost la biserica si am intrebat pe duhovnicul meu (asa printre altele) de treaba cu semnul fiarei la vaccin, si a spus ca vaccinul nu are legatura cu semnul fiarei din Apocalipsa - nu are nimic de a face cu medicina, tot ce am auzit de la voi sunt doar talcuiri (cuvantul rostit de el e "talcuire"). Deci mi-a dat dreptate, speriati degeaba lumea cu "semnul fiarei" la vaccin cand de fapt nu are nici o legatura.
Este o contradictie in spusele duhovnicului (sau in ale tale?).
Sunt surprins de remarca (duhovnicu)lui ca vaccinul nu are legatura cu medicina si i-as intelege afirmatia(sunt curios de argumentele lui) insa numai daca se considera ca vaccinul, virusul si restrictiile sunt doar un pretext de a determina lumea sa accepte sa aiba asupra lor permanent un..."pasaport" digital(semnul fiarei) care sa fie oricand detectat de sistemul de detectie pus la punct si pozitionat la toate intrarile unde vor avea acces doar cei vaccinati. Cum sa nu fie nicio legatura? E o legatura consecutiva foarte stransa; nu se poate demara introducerea semnului fiarei (pentru eliminarea restrictiilor de acces) fara vaccin.

18. Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a și fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume și oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.(In3,18-19)

Din versetele de mai sus se intelege clar (dpmdv) ca si Dumnezeu cerceteaza cu aceasta ocazie cu ce au ramas oamenii din invatatura lui Iisus Hristos si, in functie de rezultat, apoi vor veni (sau nu) vremuri mai mult sau mai putin "apocaliptice".
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 09.08.2021 at 05:53:26.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2021, 17:19:21
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Este o contradictie in spusele duhovnicului (sau in ale tale?).
Sunt surprins de remarca (duhovnicu)lui ca vaccinul nu are legatura cu medicina si i-as intelege afirmatia(sunt curios de argumentele lui) insa numai daca se considera ca vaccinul, virusul si restrictiile sunt doar un pretext de a determina lumea sa accepte sa aiba asupra lor permanent un..."pasaport" digital(semnul fiarei) care sa fie oricand detectat de sistemul de detectie pus la punct si pozitionat la toate intrarile unde vor avea acces doar cei vaccinati. Cum sa nu fie nicio legatura? E o legatura consecutiva foarte stransa; nu se poate demara introducerea semnului fiarei (pentru eliminarea restrictiilor de acces) fara vaccin.

18. Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a și fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume și oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.(In3,18-19)

Din versetele de mai sus se intelege clar (dpmdv) ca si Dumnezeu cerceteaza cu aceasta ocazie cu ce au ramas oamenii din invatatura lui Iisus Hristos si, in functie de rezultat, apoi vor veni (sau nu) vremuri mai mult sau mai putin "apocaliptice".
Am spus ca semnul fiarei nu are legatura cu medicina si nici cu niciun vaccin. Daca vrei poti veni in Constanta sa vorbesti cu el, faci intalnire cu el, iti deschide mintile La orice conversatie, orice indoiala e desfacuta... Si vorbeste calm.

Daca luam sub alta forma logic, si metaforic, semnul fiarei" ar fi BANUL, pentru ca fara bani omul nu face nimic in lumea Asta, fara bani nu ai mancare, fara bani nu platesti chiria, fara bani nu poti calatori in strainatate, culmea ca multi intra in frica pierderii banului, nu stiu ce aduce ziua de maine. Asta ar fi ochiul dracului, banului. Un semn tot intr-un fel. Dar da, semnul Din Apocalipsa e cel legat de mana dreapta si frunte atat, vaccinurile nu pot fi asa, nu e logic.

Eu inchei subiectul cu vaccinu anti-covid!!!
Vechi 11.08.2021, 15:15:07
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
Am spus ca semnul fiarei nu are legatura cu medicina si nici cu niciun vaccin. Daca vrei poti veni in Constanta sa vorbesti cu el, faci intalnire cu el, iti deschide mintile La orice conversatie, orice indoiala e desfacuta... Si vorbeste calm.

Daca luam sub alta forma logic, si metaforic, semnul fiarei" ar fi BANUL, pentru ca fara bani omul nu face nimic in lumea Asta, fara bani nu ai mancare, fara bani nu platesti chiria, fara bani nu poti calatori in strainatate, culmea ca multi intra in frica pierderii banului, nu stiu ce aduce ziua de maine. Asta ar fi ochiul dracului, banului. Un semn tot intr-un fel. Dar da, semnul Din Apocalipsa e cel legat de mana dreapta si frunte atat, vaccinurile nu pot fi asa, nu e logic.

Eu inchei subiectul cu vaccinu anti-covid!!!
Da daca are?.. legatura. In UK a inceput pecetluirea si prigoana.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Răspunde