Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2021, 18:22:42
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Esti pripit!... si persisti ca pripitul in pripeala.

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Dragule, tu ai prea mult curaj. Cumva refulezi prea multe, ca de fapt scoti numai prostii din tine. Incurci curajul cu refularea. La tine refulare.

Legat de mate-fizica, se vede ca ai doar cateva clasa pentru ca nu esti in stare de la o posta sa deduci ca pamantul e rotund. Adica prostia este multi-lateral dezvoltata la tine. Esti un semidoct multilateral dezvoltat... Altii de pe forum au facut mai multa decat tine si nu se lauda. Ceva observabil si evident la tine e stramb. Deci esti prost cu mingea in mana cand zici ca e plan.
Vad ca esti atat de confuz si hulicios, murdar la bot si negru in cerul gurii, incat ai impresia ca mesajul meu iti era adresat tie, dragule, ”sefule”, vorbeam cu Psalm. Probabil ca acuma daca v-ati inhaitat in ukuxclan probabil ca nu mai conteaza, va calcati peste bombeuri si actionati ca unul singur monstru sacru, ca o haita cu multe capete condusa de un singur cap, capo di tutti capy care blesteama si porunceste de pe scaunul ala pe care stau toti sefii lumii pret de un ceas dupa care scorpia neagra ii devoreaza ca nu mai are nevoie de ei si le arunca sufletele in iad.

Apoi, iata ca iar nu-ti dai seama ca iar esti deviat pe alte subiecte: analizarea..., Teoria PacMan3D-nD, etc.

Ti se pare ca-s semidoct si ca n-am fost la scoala in ciuda faptului ca imi desfasor activitatea intro universitate?

Ma mir de asta. Dar cand ma uit vad cine zice astea. Un ins dubios care nu tine seama ca apa nu poate face damburi si atunci desi apa fiind in proportie de 73% din suprafata totala, el persista in ideea de glob-planeta.

Ai fi simpatic daca n-ai fi atat de mitoman, de pripit si de nepasator de suflet insa plin de griji lumesti si de procesomanii justitiopate. Domnule conte, chiar nu-ti dai seama ca il intreci pana si pe bunicul tau, mare barron de MieunhauhauZen in lansare de gogoserpi in spatiu?

Ce crezi tu ca refulez? Nu refulez, nu-s frustrat, nu-s indignat. Te iert mereu si-ti urez noapte buna si somn usor.

Ceea ce ma frustreaza e neputinta mea caci mi-e foarte greu sa ascult de Dumnezeu.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 24.11.2021 at 18:32:37.
Reply With Quote