![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu vreau sa te lingusesc dar iti multumesc pentru ca faci efortul de a clarifica lucrurile documentat. Fii binecuvantat! Esti un om bun care m-ai ajutat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|
|||
|
|||
|
Încerc și eu să mă lămuresc odată cu voi, dar nu mai am nici eu energie și entuziasm, nu mai văd nicio ieșire din provocările care ne stau înainte în următorul deceniu, urâți ani trăim (scumpiri, pierderea proprietății), să mă ierte Dumnezeu.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 217 | 27.08.2025 01:39:27 |
| acatiste la 9 biserici??? | onyx235 | Generalitati | 25 | 08.01.2013 14:10:54 |
| Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 23:34:48 |
| biserici de lemn | prflorin | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.06.2007 21:48:37 |
|
|