Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2022, 14:24:03
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau sa te lingusesc dar iti multumesc pentru ca faci efortul de a clarifica lucrurile documentat. Fii binecuvantat! Esti un om bun care m-ai ajutat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 23.02.2022, 21:42:35
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nu vreau sa te lingusesc dar iti multumesc pentru ca faci efortul de a clarifica lucrurile documentat. Fii binecuvantat! Esti un om bun care m-ai ajutat.
Încerc și eu să mă lămuresc odată cu voi, dar nu mai am nici eu energie și entuziasm, nu mai văd nicio ieșire din provocările care ne stau înainte în următorul deceniu, urâți ani trăim (scumpiri, pierderea proprietății), să mă ierte Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta in biserici marlene Tinuta in Biserica 217 27.08.2025 01:39:27
acatiste la 9 biserici??? onyx235 Generalitati 25 08.01.2013 14:10:54
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice adelin Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 4 27.01.2010 23:34:48
biserici de lemn prflorin Stiri, actualitati, anunturi 2 03.06.2007 21:48:37