![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu credeam că Athosul e, dar mă rog fiecare cu ale lui. Citat:
Dacă Platon și Aristotel au avut devieri facem din ei Sfinți Părinți acuma, sunt pictați în afara unor Biserici grecești, cum și scene cu iadul sunt pictate pe pereții exteriori, semn că totuși au fost în afară. Nu-mi dau seama cât ai parcurs din Facultatea Ortodoxă de Teologie de la Cluj, în ce an te-ai oprit, ce ai auzit de acolo din ce scrii aici, eu nu am făcut facultatea de Teologie ca să pot să verific și cred că predarea și structurarea materiei e diferită de la un centru universitar la altul. Citat:
Dar oricum nu dăm note aici, eu mă feresc de demonolatriile hinduiste atâta tot, cine vrea să alunece în ele n-are decât, fiecare pe sufletul lui păgubește. A mai fost unul din Cluj, fondator de Untold care a făcut un botez amazonian și după s-a simțit de l-a luat la propriu cel rău, a umblat prin doctori că nu-i găseau ce boală auto-imună are, slăbea de pe picioare. Și mai sunt și români care leapădă botezul ortodox și fac tot felul de ritualuri de îmbunare a spiritelor munților cu șerpașii prin Nepal când vor să înceapă ascensiunea pentru vârfurile de 8000 de metri, fiecare pe fapta lui se primejduiește.