![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu este vorba că nu m-ar primi...Plus că nu am de ce sa mă "pocăiesc" într-un mod formal,doar pentru a intra în grațiile cuiva.Puteam foarte bine sa joc acest rol și atunci,dar am fost sincer și deschis în legătură cu ce cred și simt,și voi fi în continuare. Eu caut o comunitate unde sa fiu înțeles,acceptat așa cum sunt. Logic as putea face compromisuri,și să-mi țin gura și să joc după cum cântă doctrina și biserica,in cadrul acesteia. M-am gândit mult la asta, fiindcă as avea în cadru unde sa pot fi productiv și să fiu implicat în mod direct. Însă duc acest război deja de vreo 10 ani...Așa cum am mai spus este un fel de bipolarism spiritual și o căutare a identității și găsiri unei căi atât personale cat și colective. Pur și simplu cu cât întru mai adânc în cunoașterea de sine și cercetarea zonelor de spiritual,cu atât îmi este mai grea asocierea cu altceva sau altcineva mă refer din zona clasică, tradițională.