Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2022, 01:24:40
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexa creata Vezi mesajul
Inteleg si o sa fac tot posibilul/ tot ce tine de mine sa merg la spovedit in primele zile de sedere acolo.
...
Oricum concluzia e ca voi vorbi cu dansii si ca ma voi ocupa de acest aspect si mai ales ca oricum ar fi abia astept perioada aceea pentru ca simt ca va fi benefica si frumoasa pentru sufletul meu.
Ma bucur.

Citat:
Doar nu vroiam sa imi atribui un status de "mai importanta"
O sa le spun situatia mea doar ca nu o punctez " bagati-ma pe mine in seama prima ca e mai important/grav etc la mine"
Nici nu stii cat esti de importanta pentru Hristos; El Si-a dat viata pentru tine (si pentru mine).
Numai actionand cu maxima determinare ne putem schimba gandirea(conceptia, mentalitatea) ca sa ne ridicam la pretuirea Lui.

Nicaieri n-am spus sa te bagi prima, ca esti mai importanta ca altii, sau ca esti nedemna (din contra, am spus ca esti onorabila), insa pentru tine inima ta este cea mai importanta. Daca le spui si lor ca de 15 ani nu te-ai spovedit, ei(cu experienta lor!) te vor pune in rand cu ceilalti la locul cuvenit, adica printre primii, vei vedea.

Citat:
Aici cred ca e un pic prea dus la extrema.
Da, recunosc ca Iisus Hristos e "extremist"; eu nu-s(din pacate).
Am vrut sa te apropii mai mult de Iisus Hristos considerand ca si tu vrei mai mult de la Liturghie, impartasindu-te.

Iarta-ma, n-am vrut sa te indispun!
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote